Kočík Bexa verzus Camarelo

gabrieluskka
11. okt 2020

Ahojte , chcem sa poradit, nakoľko je to moje prvé dieťa . Termín máme v januáry a rozhodujeme sa medzi značkou BEXA a Camarelo. Potrebujeme dvojkombinaciu. Prosím , tie čo mate tieto značky aký model máte a ako ste s nimi spokojne. Potrebujeme kočik čo prejde horší terén, mame dom čiže aj keby bol tažší ( bexa) tak nevadi).

alikal
11. okt 2020

my mame Camarelo Carera New (dva alebo tri roky stary model) celu trojkombinaciu, sme s nim maximalne spokojni, teraz cakame druhe a nechavame si ho. je statny, cize aj do horsieho terenu, v zime som nemala problem, vanicka je velka, vojde sa tam aj vacsie babo (dcerka sa narodila 4 kilova a v pohode mala miesto), sportova cast tiez super, da sa otocit do oboch smerov, lahko sa to meni a otaca, vojde sa nam do auta (dacia sandero) ovlada sa lahko, ukocirujes ho jednou rukou, co kamoska mala napr. York a ten som jednou rukou ani nepohla. defekt sme nemali za dva roky pouzivania, asi iba 3x manzel dofukal pumpou kolecka a raz strekol WDcko a super.

nenisom
11. okt 2020

@alikal máme ten istý model a tiež sme s ním maximálne spokojný,odporúčam 🙂

gabrieluskka
autor
11. okt 2020

@alikal @nenisom je kocik vyssi ? Lebo nechcem moc nizky

alikal
11. okt 2020

@gabrieluskka pride mi ze je uplne akurat, nikdy som sa k malej nemusela nejak zohybat. znama ma concord a musi sa k babu uplne zohybat do vanicky, a tasku ma skoro uplne na zemi. a madlo ma tiez niekolko poloh, manzel si ho dviha ked ide on, da sa prisposobit

lienka9
11. okt 2020

@gabrieluskka ja mam Bexa ultra tusim z roku 2018 model.je super.syn ma 2.5 roka a stale sa pohodlne vyspi v sportaku.vanicka vydrzala do ca 7 mesiacov,isli sme do zimy,inak by aj dlhsie.da sa dobre prejst v snehu.je trocha tazsi,ale za tu cena ca 500 eur bol vtedy 3komb.aj s komplet prislusenstvom, som s nim maximalne spokojna doteraz.

gabrieluskka
autor
11. okt 2020

@lienka9 dnes som objednala Bexa Ultra 2020 bola som si ho pozriet osobne ale skrz farbu som musela objednat aj s vajickom to vyslo do 500 e tak dufam mi posluzi. Ze je tazsi mi nevadi mne sa pacil ze je mohutny

dominka63
11. okt 2020

Mam camarelo carera je ťažší čiže do auta mam sportiak druhý ale prejde vsetko

mirkaz156
11. okt 2020

@gabrieluskka máme bexa cube vaničku to má teda riadne veľkú. Spokojná som s kočíkom i keď má nevýhodu že je celkom ťažký. Ale pokiaľ bývaš na dome niekde na dedine tak je parádny. Bežne s ním brázdime lesné cesty a je to úplne bez problémov 😊

gabrieluskka
autor
11. okt 2020

@mirkaz156 dnes som objednala Bexu ultra tak verim ze budem spokojna 🙂 budeme mat januarovu slecnu cize preto som hladala aj nieco vacsie skrz fusak a hlavne vyzsie polozenu vanicku. No my budeme chodit cez vinohrady a lesy na prechadzky tak verim ze to zvladne 😄

mirkaz156
11. okt 2020

@gabrieluskka podľa mňa kočík zvládne. Otázne je či aj dieťa 😂😂. Môj malý je zvyknutý na natriasanie po nerovnom teréne ale aj tak má radšej nosič 🤷😁

lienka9
11. okt 2020

@gabrieluskka dufam,ze budes spokojna aspon tak ako my 🙂