Ahojte , chcem sa poradit, nakoľko je to moje prvé dieťa . Termín máme v januáry a rozhodujeme sa medzi značkou BEXA a Camarelo. Potrebujeme dvojkombinaciu. Prosím , tie čo mate tieto značky aký model máte a ako ste s nimi spokojne. Potrebujeme kočik čo prejde horší terén, mame dom čiže aj keby bol tažší ( bexa) tak nevadi).
@gabrieluskka pride mi ze je uplne akurat, nikdy som sa k malej nemusela nejak zohybat. znama ma concord a musi sa k babu uplne zohybat do vanicky, a tasku ma skoro uplne na zemi. a madlo ma tiez niekolko poloh, manzel si ho dviha ked ide on, da sa prisposobit
@gabrieluskka ja mam Bexa ultra tusim z roku 2018 model.je super.syn ma 2.5 roka a stale sa pohodlne vyspi v sportaku.vanicka vydrzala do ca 7 mesiacov,isli sme do zimy,inak by aj dlhsie.da sa dobre prejst v snehu.je trocha tazsi,ale za tu cena ca 500 eur bol vtedy 3komb.aj s komplet prislusenstvom, som s nim maximalne spokojna doteraz.
@lienka9 dnes som objednala Bexa Ultra 2020 bola som si ho pozriet osobne ale skrz farbu som musela objednat aj s vajickom to vyslo do 500 e tak dufam mi posluzi. Ze je tazsi mi nevadi mne sa pacil ze je mohutny
Mam camarelo carera je ťažší čiže do auta mam sportiak druhý ale prejde vsetko
@gabrieluskka máme bexa cube vaničku to má teda riadne veľkú. Spokojná som s kočíkom i keď má nevýhodu že je celkom ťažký. Ale pokiaľ bývaš na dome niekde na dedine tak je parádny. Bežne s ním brázdime lesné cesty a je to úplne bez problémov 😊
@mirkaz156 dnes som objednala Bexu ultra tak verim ze budem spokojna 🙂 budeme mat januarovu slecnu cize preto som hladala aj nieco vacsie skrz fusak a hlavne vyzsie polozenu vanicku. No my budeme chodit cez vinohrady a lesy na prechadzky tak verim ze to zvladne 😄
@gabrieluskka podľa mňa kočík zvládne. Otázne je či aj dieťa 😂😂. Môj malý je zvyknutý na natriasanie po nerovnom teréne ale aj tak má radšej nosič 🤷😁
@gabrieluskka dufam,ze budes spokojna aspon tak ako my 🙂
my mame Camarelo Carera New (dva alebo tri roky stary model) celu trojkombinaciu, sme s nim maximalne spokojni, teraz cakame druhe a nechavame si ho. je statny, cize aj do horsieho terenu, v zime som nemala problem, vanicka je velka, vojde sa tam aj vacsie babo (dcerka sa narodila 4 kilova a v pohode mala miesto), sportova cast tiez super, da sa otocit do oboch smerov, lahko sa to meni a otaca, vojde sa nam do auta (dacia sandero) ovlada sa lahko, ukocirujes ho jednou rukou, co kamoska mala napr. York a ten som jednou rukou ani nepohla. defekt sme nemali za dva roky pouzivania, asi iba 3x manzel dofukal pumpou kolecka a raz strekol WDcko a super.