Kočík Bexa Ultra - skúsenosti?

ikina30
6. nov 2018

Ahojte, nemáte niektorá skúsenosti s kočíkom Bexa ultra? Potrebujem sa opýtať na pár veci.
Ďakujem krásne!

vikinecka89
6. nov 2018

@ikina30 my ho máme

lulu1knk
11. nov 2018

Dobrý deň, napísali by ste prosím aj mne ako ste s ním spokojná a ci máte nejaké výhrady? Mne sa veľmi páčil anex cross ale po prečítaní recenzií hlavne na športovú časť som si to s nim rozmyslela. Tak teraz zvažujem bexa ultra

ikina30
autor
11. nov 2018

@vikinecka89 v pondelok nám dorazil a mám otázku, či sa vám taktiež hýbe vanička na konštrukcii alebo nie. Neviem či to je schválne kôli tlmeniu nárazov alebo je to výrobná vada. Používate ho už dlhodobo? Ako ste s ním spokojná? 🙂

ikina30
autor
11. nov 2018

@lulu1knk športová časť na bexe je dosť veľká. Nám sa dá dať až do úplneho ľahu a taktiež je možnosť predĺžiť striešku. Najprv som chcela BEXU Fresch, ale keď som videla športiak rozmyslela som si to.

vikinecka89
12. nov 2018

@ikina30 tak nevsimla som si aby sa nejako vanicka hybala... A pouzivame ho rok aj 2 mesiace cca.. a mne padol do oka a od vtedy som chcela len tento 😊 a spokojna som velmi. Splna to, co potrebujem.. 😊

noji123
25. nov 2019

mne sa vancka tiez hybe, sportova cast sedi na pevno. Tiez to teraz riesim, kedze neviem ci to tak ma byt.

milska
18. dec 2019

@noji123 Dobry den.Zistili ste či je to vada alebo to tak má byť? Ja som ho kúpila pred par dňami a tiež sa vanicka trochu hýbe.