Kočík Bexa B4X

ajsenz
10. dec 2012

aký máte názor na kočík BEXA B4X?? http://www.babyborn.sk/detske-kociky/hlboke-a-k...
mne sa zdá byť strašne dobrý ale predsa nechám si poradiť. 🙂 🙂

aerdna11
10. dec 2012

my ho mame.. pouzivame ho 2 mesiace.. podla mna je super, zmesti sa do vytahu aj do nasho uzkeho kufra auta.. a mal by byt najlahsi na trhu, preto som ho chcela.. aby som ho s mojou musou vahou vladala.. mali sme trosku dilemu s dofukanim kolies ale nasli sme pumpu s ktorou to slo..lebo ventily na prednych su take schovane, ale existuje viacero konstrukcii naň..

naninkahc
10. dec 2012

My máme B3-ku a sme veľmi spokojní. Hlavne tie veľké kolesá odporúčam - do akéhokoľvek terénu 🙂

ajsenz
autor
10. dec 2012

okej super ďakujeme baby, my chceme určite bexu ale ešte neviem aký je rozdiel medzi B4kou a B3kou. Ale keď vidím tie farby žasnem.. však práve pre tú veľkosť a váhu chcem tento, lebo sme chceli camarelo ale tie sú obrovské a vážia 13kg..a to je moc.

aerdna11
10. dec 2012

B3- trojkolka, B4- 4 kolesa

nufacikmi
10. dec 2012

aj my máme tento kočík a som s ním spokojná

tinka9000
10. dec 2012

aj my ho máme, používame už 7 mesiacov,od 5. šporťák a som veľmi spokojná, mám ten žltohnedý. Spratný, ľahučký, super manipulovateľný, perfektná cena, kolesá do terénu,polohovateľná vaňa aj šporťák a otočná športová časť, super. K tým ventilom-nám v cykloobchode vymenili duše s inými ventilmi, ktoré sa dajú fúkať bežnou pumpou-aj na bicykle, stálo to cca 15 eur ale popri tej dobrej cene kočíka je to v pohode. Odporúčam.

trdielko009
31. jan 2013

@ajsenz My mame Bexu B4X fashion white a je super...zmesti sa aj do vytahu,aj do auta a kolesa my fukame na benzinke 🙂

ajsenz
autor
31. jan 2013

@trdielko009 už aj my ju máme doma 🙂 🙂 bexu B4 🙂