Kočík Bebetto Silvia

clarissa
11. mar 2015

Maminy,nemate skusenost s tymto kocikom?pripadne neviete kde sa da vidiet nazivo?

ivavy
22. mar 2015

ahoj my ho pouzivame 3 mesiace a zatial max. spokojnost - ja som ho kupovala hlavne kvoli sportovej casti, do buducej zimy..

ivavy
22. mar 2015

a vidiet sa da nazivo v DT napr.

rybka1712
13. apr 2015

Aj mne sa paci tento kocik, prosim kde v DT by som si mohla pozriet? Dakujem.

ivavy
13. apr 2015

Ahoj, tu sa da vidiet - maju aj intenetovy obchod: http://www.mojekociky.sk/mojekociky/5-Kontakty
..keby ste chceli vediet viac, kludne sa pytajte..

rybka1712
14. apr 2015

@ivavy Dakujem pekne 🙂

gretocka
14. apr 2015

videla som ho nazivo v Ziline v Mirage. My mame iny typ Bebetta (Explorer) ale tento sa mi velmi zapacil, dobre sa s nim mainupuluje, dostatocne velka vanicka, keby som potrebovala menit kocik, u mna by to bola volba cislo jedna 🙂

mikavo
19. apr 2015

@gretocka Ahoj, ta konstrukcia je vo farbe alu alebo biela? Myslis, ze latka je kvalitna? Mne sa paci v cervenej, len mame daleko do Detvy a tak zistujem, co sa da. A podla teba je vhodny len na mestske cesty, ci aj take, strkove?

ivavy
19. apr 2015

Ahoj, my mame konstrukciu v ciernej farbe (mozes si vybrat alu, bielu alebo ciernu)-vyzera to pekne, ale vidiet na tom prach a uz mam na nej trochu suchnute, cize odlupenu farbu - asi by som nabuduce volila alu konstrukciu...Latka vyzera kvalitne, ma aj UV filter a nepremoka aj ked nepouzijes plastenku. Kocik sa urcite hodi aj do terenu,my ho tiez pouzivame na strkove dedinske cesty, je dobre odpruzeny a dobre sa s nim manipuluje aj jednou rukou...

gretocka
20. apr 2015

@mikavo no ivavy ti odpovedala, suhlasim s nou, aj ked odjazdene s nim mame len pomedzi regale v obchode 🙂

mikavo
20. apr 2015

@ivavy @gretocka super baby, dakujem za odpoved. ja som chcela alu a cervenu farbu. Presne to som mala na mysli, aj dedinske cesty, aj ked u nas mame cestu v pohode, ale blizko je aj taka chatova oblast, kde je cesta taka strkova.

mikavo
5. máj 2015

Ahojte, tak ja som predvcerom videla bebetto silvia nazivo v Novom Targu v predajni Baby Boo, priznam sa, zostala som sklamana, pretoze som bola presvedcena, ze si idem prenho. Nakolko meriam 164 cm pripadal mi velmi velky, aj dost vysoky, celkovo konstrukcia prilis masivna, aj podvozok siroky, vana velika, asi preto, ze pri prvom dietati sme mali o dost mensi kocik. A dalsie, co sa mi nepacilo bol material, latka mi pripadala dost tenka, myslim, ze farba by na nom dost skoro vybledla. A este co mi na obrazku vobec nevadilo, ale v skutocnosti sa mi velmi nepacilo, bola ta clkonka na zapinanie, na vanicke, ta cast, na ktorej je napis, spredu bola dost vysoka (ani nie tak, ze zakryvala vysoko to okienko, ale myslim tak, ze tiez mi prisla taka "masivna"). Videla som ciernu farbu a mali tam aj ine bebeta, ostatne neboli take velike, dalsim negativom bola aj vysoka hmotnost. Baby, ktore nad nim premyslate, odporucam radsej vidiet a az potom kupovat. Odpruzenie bolo jedinou vyhodou, teda pre mna. Co som si vsimla, tak skoro vsetky kociky - polskych vyrobcov mali dobre odpruzenie.

monikakreativ
18. apr 2017

neviete mi baby poradit kde blizko ZA alebo PB by som ich mohla vidiet nazivo?dakujem