Kočík BEBETTO recenzie

10. jan 2019

Ahojte. Teraz je novinka tento kočiar, veľmi sa mi páči. Len by som chcela nejakú skúsenosť od niekoho, či si ok ako výrobcovia.

10. jan 2019

@lady911 ja mám bebetto tito. Neplánovala som veľké investície do kočíka, stal má 500€ čisto nový a som zatiaľ spokojná. Pri druhom by som ale riešila zvlášť hlboký a zvlášť športový kočík, už nie trojkombináciu 🙂
Sú to ale konštrukcie ktoré sa časom rozkníšu a nie sú také kvalitné ako nejaké drahšie značky

autor
10. jan 2019

@bobula46 ved práve. Ja čakám druhé. A tiež furt uvažujem, či ísť do toho, keďze pri prvom som kupovala zvlášť športový. Lebo tie 3kombinacie stoja za nič športové casti

10. jan 2019

@lady911 ja by som kúpila hlboký + vajco a zvlášť športový. Zaň by som dala viac keďže ten využiješ dlhšie 🙂

autor
11. jan 2019

@bobula46 hlboký si kupovala nový, či od ruky?

11. jan 2019

@lady911 ja som kupovala trojkombináciu, každý má presviedčal že je to super a dala som sa zlomiť. No športová časť je neohrabaná, keď niekam cestujem s malým sama tak zložiť kočík a pekne nakladať do auta sa mi podarí len keď vymením s mužom za kombíka keďže do môjho menšieho nie je šanca ho napchať.
Tiež tá konštrukcia mi príde skôr na tú vaničku keďže je odpružený ako na športovú časť, tá by predsa len mala byť na tvrdšom podvozku, dieťa je ťažšie...
Na bežné vozenie je kočík super, problém je s tým skladaním. Športovú časť nevyužívame dlho tak neviem koľko konštrukcia vydrží. Miesta je v ňom ale naozaj veľa, určite viac ako v bežnom športovom kočíku

kiwiko
18. mar 2020

Ahojte, Ja mam kocik Bebetto Torino 2019. Kupovala som ho niekedy maj 2019 Tento kocik je podla mna urceny pre ludi ktori hladaju prakticky kocik a nie dizajnovku ( aj ked mne sa pacia)alebo nejaky znackovy drahy.
Tento kocik pouzivam uz 7mesiacov a zatial som s nim velmi spokojna. Mala sa nam narodila v septembri takze to bol kocik do zimy. Na toto obdobie je tym padom podla mna prakticke to co tento kocik ma: hlboku vanicku, priestor pre nakup je plne uzatvaratelny takze veci nevypadnu, zaroven je to cele nepremokave takze aj ked je sneh alebo clapkanica je to super, kolesa su plne a velke hrubsie takze do snehu super, strecha je kozenkova tak ak snezi nepremokne, ak fuka tak na nanozniku na hlboku cast je taky zahyb ktory ked vyklopim tak to zakryje otvor kocika a babtku tam nefuka, zaroven strechu kocika viem odzipsovat a stiahnut skoro az tak, ze babatko nebude ani vidiet. Okrem ineho sa mi na tom paci ze rucka je nastavitelna. Takze ak malu kocikuje svokor co ma asi 160cm :D si rucku nastavi aby mu to bolo pohodlne, ja mam 173 a rucku si viem nastavit tak aby to bolo pohodlne mne. Zaroven to nie je na najvyssom nastaveni. Mala som tam zimny fusak ZOPA Fluffy a mala sa tam vpohode zmestila. Teraz ma 6,5mesiaca stale je v hlbokej casti lebo sportovu mame u rodicov a nakolko je ten korona virus tak nikam nechodime. S malou sa idem prejst max okolo domu a stale jej nie je kocik maly. Super je na nom to, ze sa da hlboka cast aj polohovat takze jej chrbatik nastavim na vyssie nakolko je uz zvedava a vsetko chce vidiet. Kupovala som kocik v Nitre centrumkocikov. Boli sme sa tam pozriet lebo nikde som nevidela recenzie. Ked sme na navsteve a mala mi v kociku zaspi tak ju necham v kociku alebo vanicku vyberiem a mam ju pri sebe. Toto vsetko mi na kociku vyhovuje. Boli sme pozriet aj tie drahe znacky a porovnavali sme to s parametrami Bebeta ale musim povedat ze znackove kociky boli pekne ale super max v tom ze ked sa budem prechadzat s malou vonku tak ludia budu poznat z dialky aku znacku kocika mam a kolko stal, to je cele.
O sportovej casti zatial neviem napisat nakolko ju este nepouzivam. Ale konstrukcia je zatial v dobrom stave, cistime kolecka, nehrkaju, brzda funguje a kozenka je nepopukana na hlbokej cast. ( a to som so strieskou pravidelne manipulovala) videla som ze maju uz aj nove farebne prevedenia so zltou a cervenou strechou. Ja mam ciernu konstrukciu a siva vanicka s takou fijalovoruzovou strechou. Taska ku kociku je neposkodena, pravidelne pouzivam a to je vzdy plna :D
My mame auto skoda rapid a zmesti sa nam kocik do kufra vedla seba takze na to vieme dat veci. Sklada sa lahko. Vanicka sa odnima zmacnutim jedneho tlacitka na oboch stranach. A konstrukcia sa zlozi jednym tahom zmacknutim packy na oboch sttanach. Zatial co ja dam malu do autosedacky maznel zlozi kocik a ficime 🙂 sme zohrani uz. Dufam ze tato recenzia niekomu pomoze 🙂

lulupulu
6. júl 2021

Baby prosím mam kočik bebetto luca, pasuje naň nejaký stupienok?