ahojte babulky,, potrebujem poradit alebo ake mate skusenosti.. chcela by som kočik bebetto luca ale nemaju ho nikde v okoli ,, našla som ho na nete za super cenu,, ake mate skusenosti s kočikom ked ste ho kupovali cez net??? bojim sa keby sa pokazil reklamacia atak,,, dakujem za odpovede
mimisk. Ozaj v holiči ich mate? A mate ich aj na predajni? To by bolo super. Nakolko som zo senice.
a potom keby niešo na predajni to viete aj o pravit keby sa dačo stalo nahodou.....??? pozerala somm tu stranku a bebeto luca som nenašla
Ahoj, my sme kúpili bebetto luca v poľsku.. vyšiel nás 350 eur... výber kočíkov bod naozaj veľký, ale tento kočík mal jedno z najlepších perovaní a konštrukcií.. čo sa týka vaničky, je celkom dosť priestranná.. ale ešte ho odskúšaný nemám, kedže termín pôrodu máme až 21. júla... snad som aspoň takto pomohla..
dakujem super,, ja až v oktobri🙂 🙂
@ivetablahusiakova Ahoj rozmyslam nad kocikom bebetto luca mozem sa opytat aku mate farbu a konstrukciu ?
Farba vanicky je jasno modra
@ivetablahusiakova ahoj, prosím ťa ako ste spokojní s kočíkom bebetto luca?
@veronka ahoj, je perfektny, lahka a obratna manipulacia, hladke perovanie...lrn odporucam
@veronka ak by som vám mohla doporucit ,radsej to nove bebetto flavio
@mimisk viete mi napísať rozdiely medzi kočíkmi bebetto nico plus, luca, silvia a flavio? ďakujem
@veronka nico plus je taka jednoduchsia verzia ,je k tomu aj menej prislusenstva, konstrukcne su rovnako s flaviom co je uz tak robene exclusivnejsie, silvia je teraz novinka ma inak robenu konstrukciu, ma tiez bohatu vybavu, luca je v podstate taky predchodca silvie mne osobne sa velmi nepaci ta konstrukcia na luce
@ivetablahusiakova kde v poľsku ste kupovali kočík bebetto luca, veľmi sa mi páči ...
@aneladgampraha dobry vecer, v jablonke
@ivetablahusiakova V obchode? Ja bývam blízko jablonky. Vedeli by ste mi povedať v akom obchode?
@aneladgampraha nie, priamo na trhu, mali tam veľký výber tejto značky, plus, ak ste chceli nejaké iné prevedenie, na další týždeň Vám ho dodali.
@ivetablahusiakova Ďakujem už mám kúpený
Ahojte, chystáme sa predať nás Bebetto Luca 2018, zelenej farby, kupovaný 10/18, čierna konštrukcia, používaný pol roka len hlboká vanička, športiak zabalený, mame k tomu aj vajíčko s adaptermi na konštrukciu.
Veľa doplnkov.
Malinká už nechce byt vo vanicke tak preto. Ale vanička je obrovská hlboká takze dieťatko sa tam zmestí aj do roka. Kocik určite odporúčam 👌👌👌👌
predajnu mame v holiči , bratislavská 29
@karinka1986 predajnu mame v holiči , bratislavská 29
@mimisk a mate teda na predajni kočík bebetto luca?
@mimisk škoda ze ho nemáte na predajni.. Chcela som ho vidieť nazivo
@karinka1986 mame ho na predajni
@mimisk dakujem
Ahojte mám otázku minulý týždeň som kúpila kocik bebetto luca pro, ale Zadne kolieska hrkaju akoby boli povolené hlavne keď idem po nerovnom teréne, ma s tým niekto podobnú skusenost ?
@miminka03 ak mate strach objednavat cez internet, mozete objednat aj u nas ma me ich tiez v ponuke a mame predajnu v holici, viac ip