ahojte. máte niekto tento kočík? ste s ním spokojné? Ďakujem za každú info 🙂
@tina2213 Jéééj, Ďakujem za skorú odpoveď. Mne sa na ňom páčilo hlavne to, že má tak nižšie vaničku ako ostatné kočíky, nakoľko som nízka, tak mi to vyhovovalo. Chcem sa spýtať na montáž a demontáž vaničky, či je to jednoduché na nejaký klik-klak systém, nakoľko vaničku si poctivo budem vláčiť bez výťahu na vyššie poschodie a konštrukciu budem nechávať v pivinici, aby som malinké pri odnámaní vaničky náhodou ak bude spať nezobudila. A s kolieskami si nemala problém, však? Ďakujem.
Niekto novsie skusenosti?? Chcela by som kupit holland 2015 prip.2016. Ale citala som aj negativne recenzie, ale starsie..tak niekto s novsimi skusenostami?
@vronni
Ja mam s nim iba dobre skusenosti (aj ked kratke). Na pohlad je velmi pekny, prepracovany. Nas je sedej farby, takze spinu vobec nevidno, kolesa i konstrukcia bez skrabancov. Avsak predavame celu trojkombinaciu kupenu tento rok vo februari. Pouzivany bol cca.1 mesiac. Sportova cast nebola ani rozbalena, sietka proti hmyzu, plastenka a drziak na flasu nepouzity. Maly nechcel byt v kociku, tak sme kupili ergonomicky nosic a satku 🙂
@marbla Dobry den, chcem sa spytat nemate ho nahodou na predaj? Dakujem 🙂
@marbla cena? a priblizne mesto? ja som okolie Ba.
Surany 🙂 Pisem vam spravu
Dobry den, najde sa tu niekto kto ma skusenost s kocikom Bebetto Holland 2016? Ci vam vyhovuje velkost vanicky, sportovej casti a pod....vyhody, nevyhody...prip. ci by ste tento kocik doporucili aj pre vyssiu mamicku. Vdaka
@tina2213 Ahoj. Chcem sa spýtať, či si sa napokon rozhodla pre tento kočík Bebetto? Ak áno, aké s ním máš skúsenosti. Ďakujem.