Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

georgia333
1. dec 2012

@anika159 my ho máme,kupovali sme ho pred cestou na dovolenku, iba preto, že si ho môžme zobrať do lietadla ako príručnú tašku, nakoľko naší známy docestovali do Bulharska bez kočíka, ukradli im ho z batožiny a ďalšej kamarátke v lietadle zlomili kočík, mala ho v batožinovom priestore a viete ako sa nakladá s batožinou v lietadle. Je to perfektný kočík, ľahko skladateľný, má kompletnú výbavu čo potrebuješ a váži asi 5 kg úplne ľahký, manipulácia úžasná jednou rukou, nosím ho ako tašku. Aj keď bol drahý tak oplatí sa ho kúpiť, verím že časť peňazí sa nám vráti predajom, stále vyzerá ako nový

anika159
autor
1. dec 2012

@georgia333 jej hura konecne niekto a mozem sa ta opytat este jednu otazku nevycitqla som to z ich stranky... Da sa dat to sedatko do polohy lah? Neviem ci chapes ako to myslim🙂

georgia333
1. dec 2012

@anika159 práve to je na ňom veľmi praktické, že si sklopiš opierku chrbta až do ľahu, malý tam v pohode spinkal, ja ho nosím všade do banky, do kaderníctva atď. v aute dám malého do sedačky a kočík zložím medzi sedadla, ani kufor neotváram, už mám aj kamarátku ktorá je ešte len tehotná a už si ho rezervovala,

anika159
autor
2. dec 2012

@georgia333 super ja ho hned objednam ked sa mi drahy vrati velmi si mi pomohla si poklad dakujem🙂

25nikolla25
4. dec 2012

@georgia333 ahoj,ja ho chcem tiez kupit,len tiez nemozem nejako najst ake su k nemu doplnky,ci je k nemu aj taska?ty mi nevies povedat?a ta strieska nieje moc kratka?ja by som chcela aby tam bol moj maly uz aj buducu zimu a neviem ci ten kocik nieje moc otvoreny???dakujem pekne za odpoved

ifkael
6. dec 2012

@25nikolla25 to nieje kocik na zimu - ale kocik do lietadla, ci lahky kocik na leto

25nikolla25
6. dec 2012

@ifkael prave preto som sa nato pytala ze ako to je cez zima,ale zaujimave je ze je k tomu aj zimny fusak

georgia333
6. dec 2012

@ifkael ja ho mám, už je zima a zatiaľ jazdíme bez problémov, nemám originál fusak ale používam multifunkčný

25nikolla25
7. dec 2012

@georgia333 urcite je to kocik aj na zimu,len je to uz na zvazenie mamiciek co je pre ich deticky vyhovujuce 🙂 ,my mame teraz Stokke a to je super kocik na zimu,je tam uplne zababuseny 🙂

martina172
10. dec 2012

ja by som tiež chcela tento kočík, tak som rada, že som našla vašu diskusiu.. tiež by som bola rada, keby ste mi vedeli poradiť ohladom tašky naň... žiadne doplnky som totiž nenašla a taška by naň bodla. Chcela by som ho kupovať na jar 2013. A ešte dotaz, neviete kde by sa dal v BA naživo pozrieť?

kiakocikovsvet
11. dec 2012

@martina172 originál taka nieje v ponuke, ale každá univerzálna tam bude sedieť, my máme v ponuke viacero uni tašiek tak skúste mrknúť

martina172
11. dec 2012

@kiakocikovsvet ja mám tašku na teutoniu, ona sa dá v podstate pripevniť na všetky kočíky, má veľmi dobré tie úchyty vymyslené, ale ja sa bojím toho, že sa mi bude zošmykovať dole a to aj keby som kúpila nejakú univerzálnu 😒 idem mrknúť. ďakujem.

kiakocikovsvet
12. dec 2012

tašku ktorú máte určite v pohode môžte používať aj na tento kočík

lucilla29
30. dec 2012

ahojte mamicky, rada by som sa este spytala,ci su kolieska na babyzen yoyo plastove alebo gumene a ci kocik pruzi...este sa vam nic nepokazilo ,lebo na nejakej zahranicnej stranke pisali,ze mali problem s brzdou
ste s nim spokojne? nerada by som kupu olutovala.dakujem

martinano
30. dec 2012

@martina172 je nan len taka uschovna orginal taska,nie nejaka prepvana mam ho v albume kuk nan, na naosm trhu je to novinka, len od jesene

martinano
30. dec 2012

@lucilla29 je to novinka na slovensku trhu od jesene kolesa su gumene, ide tichucko, nepreuzi nejako extra je to kocik do lietadla, pripadne na leto ako lahucky golfacik

kiakocikovsvet
30. dec 2012

@lucilla29 sú to kolesa z tvrdenej gumy, veľmi kvalitné, kočík je aj mierne odpružený

lucilla29
3. jan 2013

dakujem za odpovede, este jedna otazka k tomuto kociku - skusali ste v nom vozit aj starsie dieta? vacsina tychto kompaktnych golfiek je dost malych (hlavne na dlzku), postaci to aj pre vyssie dieta?
dakujem

madamecrazy
6. jan 2013

ahoj babušeny, já jsem se na něj dnes byla podívat v Malvíku a jelikož je našemu Mikymu už 20 měsíců, velice vážně nad ním uvažuji...do terénu kočárek máme a k němu Maclaren Quest, tak bych ho asi vyměnila za Yoyo...je to opravdu jen lehoučký kočárek utíkáček, ale dnes mě překvapilo, jak je kvalitně zpracovaný, lehoulinký a skladný....jako mínusy bych řekla menší odpružení, malinký nákupní košík, nízká výška opěradla, pořizovací cena a možná malinko horší stabilita...jednoznačné plusy jsou lehkost, skládání, hodně široká sedačka, spojená rukojeť, bezkonkurenční ovládání a design... posílám pár fotek, co jsem dnes nafotila, je tam v něm i má 3-letá dcera a nevypadá v něm přerostle 😎 syna jsem neměla s sebou...
včera jsem pročetla pár zahraničních diskuzí a kočárek je kompatibilní s některými doplňky Bugaboo, například jde na něj použít držák na pití BGB když na něm máte koncovku č.4, nebo na něj někdo dokonce zkoušel stříšku z Donkey 😀
fusaky tam pasují také super, já tam v Malvíku zkoušela náš BGB, ale hezky tam jde i např. Lodger, Wallaboo, ED apod.

madamecrazy
6. jan 2013

a tady ještě pár fotek stažených z netu...

anika159
autor
7. jan 2013

Jej vidim ze sa to tu rozprudilo. Mne pride kocik zajtra uz sa na to tesim a koncom mesiaca ho vyskusame na dovolenku lietadlom no som zvedava🙂

madamecrazy
9. jan 2013

ahoj, prisel uz ti kocarek? jak jsi z nej nadsena? 😎

anika159
autor
10. jan 2013

@madamecrazy
@kiakocikovsvet
@georgia333 baby mam otazku prisiel mi kocik vyzera super lahky a aj kolieska vyzeraju ze zvladnu vsetok terren len sa chcem opytat idem ho skladat a chcem dat striedku ale ta cast kam sa dava ta tycka zo striesky je zatocena smerom nadol i ked podla navodu by mala byt smerom dopredu aby sa tam ta tycka zo striesky dala zasunut. Co stym mam robit? Odskrutkovat a otocit? Robili ste s tym nieco take? Prikladam ilustracne foto len mi nejde otocit

drobcek24
11. jan 2013

@madamecrazy prosim ta ty ho mas ? a kde si ho kupila ? zda sa mi dost drahy za 359eur co ho pozeram na nete 😒 chcela som golfac tak do 200eciek a tento sa mi najviac paci 😀 ale pouzivany ho este asi nikto nebude predavat 😖

martinano
11. jan 2013

@drobcek24 len to vytoc hore,alebo zasun zo spodu, ta strieska sa tak dava,ked sa sklada

drobcek24
11. jan 2013

@martinano to asi nemalo byt mne 😀 ale mamicke vyssie @anika159

martinano
11. jan 2013

@drobcek24 ano prepac, som sa preklikla, ale odpoviem ti lacnejsie sa zatial neda kupit, odporucana cena pre EU trh je tych 359eur,niekde teda daju zlavu na 349 co nie je nic moc
@anika159 len to vytoc hore,alebo zasun zo spodu, ta strieska sa tak dava,ked sa sklada, ono to tak puka, ja som sa prvy krat bala,ze to zlomim

drobcek24
11. jan 2013

@martinano hmmm no dik tak nic ine mi asi nezostava aj ked premyslam ci ho neobjednam radsej z nemecka mozno tam je lepsia cena 😀

martinano
11. jan 2013

@drobcek24 ale zas je to velmi fajn kocik

anika159
autor
12. jan 2013

@martinano dakujem lebo som na to kukala ako puk😃