Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto kočíkom? Vyhliadla som si ho na internete, osobne som ho ešte nevidela, u nás ho nemajú. A je naň zatiaľ pomerne málo, teda skoro žiadne recenzie.
Hej, aj mne sa veľmi páči dizajn a práve tá vanička sa mi podľa uvádzaných rozmerov zda väčšia ako pri ostatných kočíkoch. Majú ho v dvoj aj trojkombinácii, takže vaničková časť sa dá meniť. len by som si ho potrebovala omakať 🙂 a neviem sa dopracovať k info, kde v okolí by ho mohli mať a fakt aj tých ohlasov je veľmi málo.
@viedo ja by som skusila na tvojom mieste pohladat na ktorych slovenskych eshopoch sa daju kupit a zavolat tam, ci nemaju velkosklad, pripadne, ci sa neda u nich ten kocik pozriet. Mne to umoznili po telefonickej dohode. uz si nepamatam ale, ktory eshop to bol. skus, za to nic nedas. Ale vyzera byt ok, v takej strednej triede. Som toho nazoru, ze je zbytocne kupovat drahe kociky. Ja mam Tako za trojkombinaciu som zaplatila okolo 400€, s kocikom chodim po rozbitych cestach kade tade a je uuuplne v pohode. Len ten moj ma siroke nafukovacie odpruzene kolesa. Ale keby som byvala v meste, tak idem do toho retra 🙂
@demonique to je dobrý nápad, práve som premýšľala, že im tam zavolať a prípadne sa opýtať, či nevedia, ktorá predajňa v okolí by ho mohla mať. Lebo väčšina týchto skladov má sidlo na východe, severe, skrátka v tramtárii 🙂. Mne by to bodlo tak do 100 km.
Tiež som zvedavá, ako sa s jím manipuluje. Bývame síce v meste, ale tie chodníky... niekedy horšie na rally Dakar 🙂 .
vďaka, bude to pátračka 😀
ahoj, aj ja mam vyhliadnuty tento kocik, velmi sa mi paci aj ta jeho sportova cast je dobra, keby si mala nejake informacie odvtedy alebo keby som sa ja niecoho dopatrala tak dam vediet.
@demonique chcem len poznamenať, že tento model je pre vysoké ženy
@kiakocikovsvet to je vporiadku. za prve som vysoka a za druhe, kocik nepotrebujem, uz davno jeden mam. len som pisala, ze je pekny
ahojte, aj mne sa tento kočík veľmi páči. pred pár dňami som písala na mailovú adresu na webstránke kocikovsvet.sk - zaujímalo ma, kde na SK by sa dal vidieť naživo, či je opierka chrbátika v hlbokej vaničke polohovateľná, či sa dá klasicky hojdať alebo je aspoň odpružený a aké sú vnútorné rozmery hlbokej vaničky... zatiaľ som bohužiaľ nedostala žiadnu odpoveď a neviem sa k týmto informáciam dopátrať ani nikde na internete. ak sa to niektorej z vás podarilo, prosím napíšte, budem vám veľmi vďačná... 😉
@ruahine ospravedlňujeme sa ale v archíve sme od Vás žiadny e-mail nenašli, tak nech sa páči, kočík sa dá hojdať ako píše mamička pred nami, v hlbokej vaničke má aj polohovanie chrbtovej opierky,vnútorné rozmery vaničky 85/45 v spodnej častí sa mierne zužuje, pre viac info. stačí prezvoniť
@kiakocikovsvet dalo by sa od vas objednat ku kociku autosedacka tak aby sa dala dat na kocik?neviem ci je k nej adapter ci ako...neviem ju na int. najst teda neviem pod akym nazvom. Dakujem 🙂
Ku kočíku sa dá objednať autosedačka a dá sa osadiť na konštrukciu pomocou adaptéra.
@kiakocikovsvet a mohla by som si ju u vas objednat k tomuto kociaru spolu s adapterom? Bo fakt neviem kde ju hladat.
@monco89 poprosím tel. kontakt
@kiakocikovsvet Dobry den, ak mozem, chcela by som sa spytat na tento kocik - na tejto stranke - ako pise maminka vyssie - je tam aj fotka kocika - je madlo v urovni vanicky - a na tejto fotke: https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/7938/bab... je rucka vyssie - cize sa da polohovat? A uvadzate, ze je pre vyssie mamicky - co znamena vyssie? 🙂 Lebo pre kazdeho je "vyssie" ine cislo v centimetroch 🙂 Dakujem velmi pekne.
Dobrý deň. Kočík je v retro štýle, je celkovo vyšie položený, sú tam aj vyšie kolesa. Poprosím tel. kontakt, poradíme.
@sirael poprosím tel. kontakt a poradíme
Prosim vas pekne ma niekto fotku sportaku nazivo?je vhodny aj na zimu?
ahojte! akurat chcem kupit tento kocik,a potrebovalaby som vediet, ci tie rucky su polohovatelne,alebo aspon vysuvacie, lebo je to pre nsdost dolezite, nakolko mam aj vacsiu dérku,ktora cestuje na stupacke. vdaka za info, Eva
Rucka je pevna ako kedysi na starych kociaroch bola : ) jasne vsade aj do hory heh kolesa su nafukovacie a pevne 🙂
@monco89 ahoj, prosim ta, kde si kupila tento kocik? napises mi prosim jeho presny nazov aj cislo farby? ... je krasny, presne takyto zhanam.. Dakujem
@veronika1818 ahoj kociar bol objednavany cez nejaku pani co ma predajnu s detskym tovarom a vobec neviem odkial objednavala ale ved ked das do googlu retro kociar pruteny musi vyhodit predajne a tam uz staci len pozriet farby tusim kociar je lorax,pozri forum hore aky ma nazov
ahojte 🙂...aj ja by som si chcela kúpiť takýto kočiarik, ale váham či je vhodný na zimu, keďže je vanička iba prútená...vie mi niekto poradiť kto ho používal aj cez zimu???...či sa nemusím báť, že bude v ňom zima...malá sa mi narodí v októbri a teda presne na chladnejšie mesiace...Ďakujem za vopred radu..
Retro kociky
je krásny 🙂 . osobne s ním nemám skúsenosti a myslím, že nebude veľa ľudí, ktorí by ho mali, ale podľa toho ako vyzerá je to kočík do mesta na prechádzky. Takže ak nemáš predstavu, že budeš kočíkovať po rozbitej dedinskej ceste alebo niekde v prírode, tak si myslím, že je v pohode. Treba teda ale rátať s tým, že taká vaničková časť ti vydrží tak maximálne pol roka, potom z nej bábo vyrastie a budeš kupovať športový kočík. Ale vyzerá byť v pohode. Prípadne by som sa opýtala predávajúceho, či je možné vaničku z konštrukcie vybrať a zacvaknúť tam v prípade potreby vajíčko. ale je fakt krásny