Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
Ahoj, nevies prosim aka bude cena BJCM GT?
@petacz kuk sem http://www.baby.jogger.sk/lang-sk/kocarek-citi-... alebo lepsie sa informovat tu http://www.originalbabyshop.sk/horuca-novinka-k...
majitelkami asi tazko... ale z tychto dvoch kocikov vyberaj podla veku dietata, do 18 mes. jednoznacne versa...
@petacz ahoj no my mame elite a je super malu v nom uz teraz vozim a je jej tam pohodlne a perfektne sa ovlada nemenila by som, ale na druhej stranecit je dost velky, ten city mini som pozerala tiez ale je uz pre vacsie deticky a nam trebalo nutne uz teraz
@januska555 Ahoj, nasa mala bude mat 11 mesiacov. Mam Hartan VIP, je super, je to uz moj 2. Hartan, maximalna spokojnost. Chcela som vsak nieco mensie na nakupy, tak som po dlhom vahani kupila Buggster. Lenze ten zacal okupovat trojrocny syn, tak som zacala opat poskulovat po BJ pre dcerku, pretoze pisete fakt dobre skusenosti. A to GTcko mi pride kombinacia sportaku a "golfaca".
Baby neviete kde v BA sa daju BJ pozriet a vyskusat v reale?
@januska555 vozis 5 mesacne dieta v elite? bez vanicky? 😲 🤐
@petacz pre take male dieta je velmi vhodne reverzne sedenie.... a elite a gt ma makky ten sed....
@tilly no bohuzial uz ano, lebo riadna trojkombinacia sa mi zlomila v konstrukcii a teraz kupovat hlboky kociar uz nemalo vyznam, takze na prechadzky velmi nechodime len na nutnosti. Malu vsak davam v starom na balkon, na statie je este vhodny. A ako by si to riesila ty? Ak sa mozem spytat...
@januska555 ja do roka, roka a pol jednoznacne reverzny kocik s tvrdsim sedom, najlepsie korytkovym...
@petacz ja myslim do roka, roka a pol...
@tilly myslíš že ten korytkový je lepší na chrbticu ako rovný? Ale do Elitu sa dá dať taká spevňujúca vložka na chrbátik a potom je riadne pevný...nemyslím sa že by korytkový systém bol lepší...
mas tam tu vlozku? Korytkp je lepsie a pohodlnejsie pre take male dietatko, hlavne, ak este poriadne nesedi
@januska555
@tilly ja by som dieta do korytkoveho kocika ani nedala, moj maly najradsedj spava na bruchu a v kociku tiez, tak si neviem predstavit ako by spal v toom korytku
a ci reverzny kocik alebo nie? to zalezi iba na mamine, ci jej nevadi ked na dieta nevidi, vsetko to je o zvyku
@tilly ja som mala tiez reverzny do roka, potom som predala a kupila F4, plánujeme druhé a opat si kupim reverzny 🙂 mne by chybalo nevidiet na dieta a nekomunikovat s nim 🙂 pokukujem po jane slalom reverse 😉
@veronka ved to, ze niekedy si nutena dat do sportovej casti dieta od 5. mes. a na take male babo nevidiet... 😖
ja by som aj teraz zniesla reverz, len tie su vacsinou mensie, tak by som tam uz maleho s fusakom nenarvala... on sa este chce rozpravat, takto na seba kricime, aby sme sa poculi a nevidime sa, co mi vadi... a aj take rocne dieta potrebuje komunikovat, ukazujes mu, co vidis, dieta ti ukazuje...
Ahojte už máte niekto city mini gt??
Dnes som bola v aladdine zaujimalo ma kedy dojde GT a vraj sa to posunulo na 11.5 😠 😖 takze si este na nase nove vozitko pockame 😝 😝 snad to bude uz posledny posun v dodavke Gtcka na sr trh
objednavali ste niekto baby jogger city versa 2012?
@tilly ahoj vedela by si mi pls poradit kocik podobny city versa t.j. aj pre male babo s nafukovacimi kolesami, alebo najlepsi s reverzom podla tvojich skusenosti?
ahojte baby, tak ja sa pripajam k tym, ktorym sa veeeelmi paci Versa. Uz ju hladam kade, tade. Este od BJ prichadzaju do uvahy dva. Select a Mini 4kolka. Ake mate skusenost s Mini 4 kolkou?
@drobec33 ahoj. ja mam bjcm 4kolku a max spokojnost. nenasla som nejaky velky minus. pozri aj temu baby jogger city mini.
BABY JOGGER CITY MINI GT je už v PREDAJI 😀
maminy, tieto kociky maju byt uz v marci aj tu na SK...tesite sa?