Dobry vecer..Prosim Vás o radu.Máte s týmto kočikom nejaké skúsenosti?
http://www.perinbaba.sk/kocik-city-lite.html
Mám dcérku ktorá váži 16 kg .Naozaj je do 25 kg? Na jednej stránke sme našli že je do 15 kg,ale na ostatných 25 kg.Je dostatočne veľký aj na zimu?Ďakujem.
@mario1987kozar Dakujem za odpoved 😉 🙂
@bridzit2 ahoj, kupila si ten kocik? mala by som nejake otazky. tiez nad nim uvazujem. dakujem
jeeej, no super...dakujem krasne za ochotu...moj drobec ma 2,5 roka, meria cca 95 cm a vazi 12,5 kg. pozeram, ze tvoja dcerka je len o 3-4 mesiace starsia, takze miery by mohla mat podobne 😉 vojde sa do kocika v pohode? aj s fusakom? ked sedi a strieska je roztiahnuta, nesucha si hlavicku? a ked je v lahu, nevytrca jej hlavka alebo nozicky velmi? no a v sede ma nozicky oprete alebo jej visia? este raz dakujem
Za máličko. Áno je staršia má 96cm a skoro 16kg. Vojde sa v pohode aj fusak +hrubá deka. Nad hlavičkou má ešte cca 10cm voľného. Po leziacky hlavička jej nevytrca. Nožičky sa nedajú polohovat, má ich dole, ale jej to nevadí . Dá sa dokúpiť aj polohovanie na nožičky , ale keď to malej nevadí tak to nebudem kupovať. Ja som si dala ušiť doň podložku a nánožník. A ešte dokupila madlo. Ja si myslím, že pri mojom lenivom dieťatku využijeme do štyroch rokov. Zajtra môžem pridať foto ak chceš?
@bridzit2 dakujem krasne, velmi mi to pomohlo. Kocik je uz na ceste k nam 🙂 tesim sa, ako by som sa v nom mala ja vozit. este ma zaujima ten nanoznik s macickami co mate. davali ste si ho sit alebo je to hotovy vyrobok? dakujem
Museli sme si dať ušiť,pretože originál na baby joger sa nevyrába. 😀
@zuzka_1985 dávali sme si ho šiť od tejto pani @nellyuana posielam vám aj link nech sa páči https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ftw3/na...
@bridzit2 tak uz ho mame par dni doma a priznavam, ze predcil moje ocakavania 🙂 musim vam podakovat, bez vasho odporucania by sme ho nekupili 😉
Za máličko,keď môžem poradím,;)sme radi ze sme mohli pomôcť 😊☺
@zuzka_1985 👍☺
Dobry den, chci se zeptat, je opravdu lite odpruzeny? vsechna kola? a jak moc? lehci teren kaminkata cesta? dekuji za info
@bridzit2 diky za informaci, bydlime na vesnici, kde mame cesty ok, ale jedna k lesu je kamenita a tou bohuzel musime na prochazky k lesu s pejskama. takze se ji nevyhneme.. ale jinak potrebuji lehky skladny kocarek..bohuzel alespon lehce odpruzeny. tak to jsem rada a timto je muj vyber uspokojeny. uz se tesim, az bude kocarek doma. 🙂)
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík
Ahojte vidim ze je to strasia dskusia ale vsimla som si ze si tam pisala ze da sa dokupit polohovanie na nozicky tak by som sa chcela spytat kde ak by si vedwla poradit alebo ako to najdem? @bridzit2
@gabrielarakotova dobrý večer. Nech sa páči.
Ahojte, neviem ci sa v tejto diskusii nachadza este niekto kto vlastni tento kocik ale predsa len skusim, nevedeli by ste mi povedat v akej vyske je rucka kocika, doat by mi to pomohlo dakujem 🙂
Dobry deň. Pracujem v obchode kde predavame kociky a nosnost tohto kocika je naozaj 25 kilogramov co uvadza aj samotny vyrobca na svojej stranke 🙂 Patri skor medzi mensie kociky ale keby kupite nejaky vhodny nanoznik kludne s nim prezijete aj zimu 🙂