babenky mate niektora tento kocik da sa vam na nom preklapat rucka ?? uvazujem nad jeho kupou ale na obrazkoch na nete som ho s preklopenou ruckou nevidela ale ked sa pri nom pise ze je s preklapacou tak sa asi bude dat :oD
dakujem za postrehy
mna by tiez zaujimali vase skusenosti s tymto kocikom. mate ho niekto ???
Preklápacia rúčka je určite fajn ale baby design neodporúčam. Ja som si cez net objednala Sprint. Farby neboli vôbec ako na obrázku. A v koliesku niečo hrkotalo. Kvalita pochybná už od pohľadu. Hneď som ho vrátila.
Tak ja som mala zase baby design travel a ten bol superný, ale otáčaciu rúčku velmi neodporúčam, zle sa to potom kočíkuje ked je to prevráteneé tak že pri nohách máte tie pretáčacie kolieska. ☹
Bola som s nim spokojna, ale ta preklapacia rukovat nie je vymyslena velmi stastne, stale som zakopavala do kolies, vobec som to nevyuzila a prave z toho dovodu som si ho vybrala, ale inac OK za tu cenu.
ja mam tiez baby design smart a bola som spokojna teraz ho predavam ale koli tomu ze sme potrebovali specialny kocik pre dcerku ale na kociku bolo vsetko perfektne a ta preklapatelna rucka my velmi pomohla
je to tento kocik http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...