Kočík Baby Active Slapi

nataliasarron
2. máj 2012

Ahojte kočky, celkom sa mi zapáčil kočiarik Baby Active Slapi .... máte s ním prosím Vás skúsenosti? Či už pozitívne alebo negatívne. Ďakujem 😵

jamiou
24. jan 2013

@nataliasarron ahoj, kúpili ste ten kočík? ako ste spokojní? ďakujem

nataliasarron
autor
24. jan 2013

@jamiou ahojko, nie nekupili ... nakoniec sme vybrali Hauck Malibu 😉

jamiou
24. jan 2013

@nataliasarron hej? a s tým ste spokojní? aj ten mám na muške 🙂 máme väčšie bábo, je malibu dosť priestranné? sorry, že otravujem, ale pozeram si pre a proti 🙂 ďakujem vopred za info 🙂

nataliasarron
autor
24. jan 2013

@jamiou my sme velmi spokkojni 😉 maly sa v nom vozi v pohodicke aj vo fusaku 😉 priestranny je dost, lahko sa udrziava a je super skladatelny 😉 ja som sa rozhodovala medzi tymito dvomi a malibu vyhral 😉

jamiou
24. jan 2013

@nataliasarron dobré spravy 🙂 a ešte sa spýtam..má aj držiak na flašu? koliečka sú asi plastove? ja som sa doň zamilovala...len ešte to musím mm oznámiť 🙂 🙂 kupovali ste nový or jazdený? uf, som otrava 🙂

nataliasarron
autor
24. jan 2013

@jamiou drziak na flasu nema, a myslim ze sa ani neda dokupit ... kolieska su plastove ... troska sa do nich zapichuju kamienky ale to podla mna do vsetkych typov kociarikov za rozumne ceny 😉 my sme kupovali novy cez predajnu u nas v ZA 😉 v pohodke, pytaj sa ... ja som bola tiez vdacna za rady ked sme sa rozhodovali 😉

nataliasarron
autor
24. jan 2013

@jamiou http://www.hauckuk.com/uk-collection/shopper/ma... pozri toto ... je tam aj video 😉

jamiou
24. jan 2013

@nataliasarron ďakujem 🙂 v ZA tam pri Dubni v tom drevenom obchodíku? kolko vas vyšiel ak smiem vedieť..🙂 a ako si riešila to, že nemal držiak na čaj? bola aj taška k nemu?

nataliasarron
autor
24. jan 2013

@jamiou v kinder centre sme kupovali a stal myslim ze 135€ ak si dobre pametam 😀 taska k nemu tiez nebola, mne tu jedna sikovna maminka usila tasku za 10€ 😎

jamiou
24. jan 2013

@nataliasarron pozerala som to video, ked dávaš dieťa do ľahu, vzadu ten kryt - tam sa to nezapína na žiadne cvočky? len sa to priloží..teda riadneho chrobáka do hlavy som dostala 🙂 a farbu máte akú? a už neviem čo sa spýtať 🙂 🙂

nataliasarron
autor
24. jan 2013

@jamiou drzi to tam na 3 suche zipsy, drzi to uplne v pohodke 😉

nataliasarron
autor
24. jan 2013

pozri do mojho albumu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nataliasarro... tam uvidis presne aky mame 😉

jamiou
24. jan 2013

@nataliasarron nemôžem to nejak nájsť 🙂 a nemali ste reklamaciu...som čítala že sa dosť lámali... 😕

nataliasarron
autor
24. jan 2013

musis vybrat model 2012 ... tie maju posilnenu konstrukciu 😉