Máte niektorá kočík značky Baby active mommy?? Ste s nim spokojné??? Boli sme v rôznych predajniach v Košiciach, ale nikde ten kočík nemali, chcela som ho vidieť naživo, predtým ako ho objedám z netu.
Ďakujem
@katka115 jeeej 😊 super teda, tak sa tesim ze ho vidim takto “naživo” a ze vyborny, lebo aj tak vyzera, a tento je tiez krasny.. medzi tymto a jungle sme sa rozhodovali a teda mi kupime asi jungle, len este chvilku musim pockat, lebo sa mi zda este skoro, tak v maji ho snad budu este predavat😊 Velmi pekne dakujem za info. a prajem vsetko dobre 😊
@katka115 Dobrý deň, môžem sa spýtať pribalili Vám aj tašku v e-kocikoch?
@legna30 dobry deň mam ho ja ale vaničku mam čiernu celu nemam spodok zlaty 🙂 a je perfektny
@sandra2004 jej tato sprava ma celkom tesi a je prosim taky priestranny na fusak? Je naozaj taky lahsi ze ho znesiem v pohode dole po schodoch a relativne lahko poskladam do auta? 🤗
@legna30 ano je dosť priestranný má hlbokú vaničku 🙂 jednoducho sa prehadzuje sedačka s vaničkou tá konštrukcia je sice ťažia, ale moj chlap hovorí že mi je ťažká len preto lebo som tehotná 😂 inak že nieje, v terenne ho vyskusany ešte nemám čakame ešte 🙂)
@sandra2004 a kupovali ste z eshopu alebo niekde v predajni? 🤗
@legna30 kupovala som z e-kociky.sk, hovorili že keby bol zly vymenia, a dostala som zdarma aj fusak si možte vybrať medzi fusakom, dáždnikom a ešte niečo tam bolo 😁
@sandra2004 a este jedna snad posledna spovedna otazka 😁 odhovaraju ma viaceri ze by do cierneho kociara nesli ze v lete na to hrozne pripeka a drobec sa tam ide uvarit, mate s tym skúsenosti? 😊 Ci zatial ziadny problem takyto?
@legna30 kamaratka ma podobny a vobec to nie je pravda.. v každom jednom kočiku je teplo či je žlty, biely alebo čierny 😃
@sandra2004 ďakujem 😍 tak už som na 90% rozhodnuta, už len počkám na pohlavie lebo 10% ma este bledunko ružový šancu 😂😂
@legna30 no ja som tiež takto
čakala ale vybojovala som si dievča a hneď aj kočik kupila 😂 vobec nevadi že mi pol roka stal doma 😂😂
@sandra2004 @nikol033
@katka115
@legna30 ahojte mamicky prosim vas nebola by niektora taka zlata a ked bude mať cas nepomerala mi kocik kolko ma cm na dlzku spodok teda kolieska a kolko vanicka? u nas ho nemaju na predajni a ja ho musim realne pomerat kvoli vytahu velmi pekne prosim niektoru zlatu mamičku 🙏 😍
Ahojte, tie ktoré ste si kúpili tento kočík,ste s ním po čase spokojné ? Čo hovoríte na športovú časť a náhodou neviete aký ma rozmer vanička ? Nikde sa k tým rozmerom na webe neviem dopátrať a recenzií na kočík veľa nie je... ďakujem
Ahojte 😊 neolanujete niektora predaj tohto kocika ? Mala by som zaujem dakujem
@ninahandmade ahoj, ak ti môžem poradiť,tak kúp radšej nový, čítala som recenzie na ten kočík a nie je to bohvie čo po nejakom čase používania,ak by som ho kupovala,radšej by som sla do nového... alebo pozri na bazosi ale tu na koňovi bazár...
@ann092 dakujem za radu 😊 na bazariku som kukala,nic co by ma zaujalo 😁 cloveku luto vysolit take peniaze za kocik ☹️
@katka115 Dobrý den, nasla som vas prispevok, a chcem sa spytat ci ste kocik kupili. Tiez sa mi paci Baby Active Mommy.. len by som chcela vediet ze ake su recenzie. Inak ja som z Trnavy a tiez sa neviem k nemu dopatrat len na eshopoch, ale maju ho v predajni v Snine len ti je pre mna trosku daleko 😂. Tak budem rada ked napisete ako ste sa rozhodli 🙂