Kočík Baby Active Mini-mo

monicka83
5. feb 2014

Ahojte baby...nemáte prosím niektorá skúsenosť s kočíkom BabyActive Mini-mo ???? 😠 🙂 🙂 🙂

sarah1234
9. feb 2014

Ahoj ja som ho prave kupila,isla som po uplne iny ale tento ma zaujal..super sa ovlada a da sa nastavit aj odpruzenie-cize nie je taky pevny a da sa aj hojdat🙂..v terene ho vsak nemam oskusany kedze este mame 2mesiace kym pride malinka🙂

monicka83
autor
27. feb 2014

@sarah1234 Dakujem velmi pekne, mne sa tiez velmi paci a jednoznacne u mna vyhral 😀 .....aj vanicka je dostatočne pristranná? j sa uz neviem dockat ked ho budem mat doma....a kde si ho kupila ty?

sarah1234
7. mar 2014

@monicka83 áno, vanička je krásna, myslím, že postačuje..my sme boli v Poľsku, kde sme šli pôvodne len po matrac a vecičky no ako som ho zbadala tak sa mi zapáčil, že sme ho hned tam aj kúpili aj keď predtým som mala vyhliadnutý bexu, škoda len ze ho mali len v zelenej, modrej, sivej..ciže vyberat som velmi nemohla tak vyhrala zelená 🙂

gmik
17. máj 2014

@sarah1234 dobry den,mohu de zeptat s odstupem casu jake mate s timto kocarkem zkusenosti? Dekuji

veronka
16. sep 2014

@sarah1234
@monicka83 baby, ako ste s kočíkom spokojné v praxi?

sarah1234
16. sep 2014

Ahojte no ja na kociar nemoze nic zle povedat..ale co konkretne chcete vediet kludne sa pytajte 🙂

monicka83
autor
17. sep 2014

Ja som velmi spokojna, je perfektny 🙂

nifido
3. aug 2015

Ake mate skusenosti ste nadalej spokojne? Zvazujem kupu 🙂

sarah1234
26. nov 2015

@nifido ahoj az teraz vsimam twoj odkaz 🙂 my sme ho uz nepouzivali pol roka lebo mala ako zacala lietat tak uz neobsedela ale teraz na zimu ho opät vytiahnem na take prechadzky ..zabudla som spomenut ze mini mo nema az tak super poriesenu tu clonu veternu ci ako to mam nazvat

monicka83
autor
27. nov 2015

@nifido ja som tiez velmi spokojna, ale suhlasim, ze ta veterna clona tam chyba, nie je taka vysoka....takze sme stipcovali plienocku :/