Kočík Babetto Fabio

ivka_alex
30. dec 2011

ahojky, mate skusenosti s tymto kocikom? ake su vnutorne rozmery? péruje dobre?

babatko77
13. mar 2012

no aj mna by zaujmali nazory na babetto 🙂

ivka_alex
autor
20. apr 2012

nikde nikto? jeden som videla behat v meste ale nestihla som vyspovedat mamicku :D

pamaja
28. nov 2012

ja som dnes videla v Polsku len vanickovu verziu, ale vanicka vobec nebola hlboka, cakala som nieco hlbsie, dlzka vanicky standard, nic moc

e_kociky
12. dec 2012

@ivka_alex určite odporúčam, kočík péruje výborne, je priestranný a pohodlný pre bábo, určite budeš spokojná 🙂

stanullka
20. dec 2012

no mne uz dorazil, som velmi spokojna 🙂)

dadax84
20. apr 2013

@stanullka
@e_kociky
@ivka_alex Ahojte baby, chcem sa opytat na kocik bebeto fabio, je naozaj taky dobry? Ako vyzera nazivo? Nie je moc vysoky? Nie som moc vysoka, tak ci nebude posobit pri mne ako obor (mam 164cm). Nikde ho neviem okuknut nazivo 😒

e_kociky
20. apr 2013

@dadax84 výška kočíka po vrch striešky je 118 cm, výška vaničky od zeme je 60 cm. Rukoväť je výškovo nastaviteľná od 92 do 103 cm. Kočík nie je práve z tých najnižších, ale určite pri tvojej výške pri ňom nebudeš vyzerať komicky 😉
Ja mám rovnakú výšku a je to tak akurát, netreba sa do kočíka veľmi skláňať, a vďaka polohovateľnej rukoväti si ovládanie kočíka ľahko prispôsobí napríklad aj vyšší otecko 🙂

stanullka
24. apr 2013

@dadax84 ahoj, je uplne super, som maximalne spokojna a nebude vyzerat ako obor ja mam 161 cm 🙂 Aj mojej malinkej sa v nom moc paci 🙂 lahka manipulacia a super sa s nim chodi aj ked je horsi teren...

monimo22
10. mar 2014

my sme maximálne spokojní, kočík je perfektný 🙂

inava9
16. dec 2017

Ahoj, ja ho práve chcem predať, ak máte záujem. Už ho nepotrebujeme, ale bol super.