Kočík Aro Team Dreamline 2011

martinkaa299
20. feb 2011

ahojte ma niektora z vas skusenosti s tymto kocikom moze byt aj starsia kolekcia. na internete som ho zatial nikde nenasla len na ich oficialnej stranke aroteam.pl. dakujem za rady

zuziii21
28. feb 2011

ahoj, my sme si objednali tento kocik, este ho nemame doma, ale dufam, ze budeme spokojny. Podla vykladu pani predavacky, vyzera ten kocik super 🙂

martinkaa299
autor
1. mar 2011

@zuziii21 ahoj a aku farbu ste zvolili?? umna tiez zatial vyhrava tento asi ho aj za 2 tyzdne objedname 😉

rybicka0703
23. mar 2011

ahojte kočky, ja tento kočík mám...včera sme boli s manželom v Poľsku keďže to nemáme až tak ďaleko a kúpili..čakáme chlapčeka a preto sme zvolili sivo modrú kombináciu.farieb je na výber až až a je na každom čo si vyberie...a hlavne vyšiel nás (kočík, športová možnosť + autosedačka ) na 225 eur..čo si myslím že je super cena...ešte lacnejšie ako na nete..tu som pozerala že po zľave je to 300 ečka..a v obchodoch u nás ani nehovorím..a vozia ich k nám aj tak z Poľska!!!!!!dúfam že budeme spokojní aj s maličkým 😀DD

wew
24. mar 2011

@rybicka0703 chcem sa spýtať aké veľké ma kolesa a vaničku? nevidela si náhodou kočik enzo aroteam v poľsku?

kristi313
22. apr 2011

Ahoj.no my mame ten kočík. Háááát, malý má 4 mesiace, a už 3 krát bol v oprave. ONIČOM 😲 Nikdy nekupujte taký kočík, nikdy ,olutujete.

laurakristian
31. júl 2011

@rybicka0703
Ahoj ja sa chcem spýtať, ja by som tiež chcela tento kočík areteam dreamline, kde ste ho presne v Poľsku kupovali na hrhu či v obchode, a mali veľký výber farieb? A ako si zatiaľ spokojná s ním? Chystám sa o týždeň do Poľska. Vopred díky jana

miso1978
11. sep 2011

ahoj, ja ten kočík tiež mám, malá má necelých 7 mesiacov no musím si zatiaľ zaklopať 🙂 nemám s ním žiadne problémy. mám farebnú kombináciu tmavohnedá s béžovou a veľmi pekne ukáže a keď svieti slniečko krásne žiaria farby. kúpila som ho na slovensku za 350€. snáď nám vydrží 😉

bibike2
22. sep 2011

aj ja ho mám, ked idem rýchlejsie, tak sa mi jedno predne koliečko trase do stran, cele sa miká, tak chodim pomaly :D už som ho aj reklamovala, ale je to to iste, tak to asi nie je v koliečku, ale v konštrukcii kočiara.. no a pred týždnom som nejak zlomila brzdu, isla velmi ťažko odbrzdiť až nakoniec vnutri niečo prasklo a teraz brzdim sice lahsie, ale každú stranu zvlášť... ach ...no..

bibike2
22. sep 2011

@miso1978 a kde ste ho kupovali? my v tvrdošovciach ..

miso1978
18. okt 2011

hej aj my sme ho kupovali v tvrdošovciach

miso1978
18. okt 2011

@bibike2 a keď si ho reklamovala, dali ti aj náhradný? alebo ako to riešia ony?lebo keď som čítala zmluvu, bolo tam uvedené, že čistý komplet kočík priniesť k reklamácii?

diwa
19. okt 2011

Nam sa posramotilo predne koleso, zrejme lozisko.. Mam ku kociku par vyhrad, ale co sa tyka jeho "jazdnych schopnosti", bohatstvo - ten kocik prejde hadam vsetkym a cez vsetko. Uvedomila som si to az ked som teraz kupila Peg Perego, nedokazem s nim poriadne vyjst na obrubnik. V tom bol ARO team neprekonatelny, je do vsetkych terenov. A tiez som ho kupovala v Tvrdosovciach, reklamovat ho nedam, s tym kolesom to nie je az tak zle, nechavame si ho na rozne vylety, kde Peg perego neprejde ani nahodou

bibike2
24. okt 2011

@miso1978 nie ja som posielala len koleso a ona mi poslala nove... ale ide to rovnako... ale už je mi to fuk..hlavne že ide ,....

bibike2
24. okt 2011

@bibike2 hej aj my v tvrdosovciach

shine211
2. máj 2014

ahojte, nema niekto nahodou nahrade kolesa na tento kočik? dakujem Janka

zuzankkaa1
22. máj 2014

ahojte,prave sa ho chystam predat,presne kupovany v lete 2011,posluzila nam hlavne autosedacka a hlboky kociarik...celkom dobry je,my sme nemali ziadne reklamacie na neho a kupovali sme ho v polsku

tetemoni
21. sep 2015

Ahoj chcem vas poprosiť o radu, potrebovala by som sa dostať k predajcovi kocikov aro team, potrebovala by som náhradnú súčiastku, neviem najst žiadne info, čítam, ze ste ho kupovali v tvrdosovciach, ale ked volám na cislo z ich stranky hlasi sa mi ako zle.. velmi prosim o akékoľvek info. Ďakujem.