Dobrý deň, zaujímali by ma vaše skúsenosti s kočiarom Anex e/type, páči sa mi hlavne kvôli tomu, že je veľmi elegantný s ekologickou kožou, čiže ľahká údržba čistoty 😃. Je to poľska značka, videl ho niekto aj na trhoch v Nowom Targu ?
@nika2801 my sme mali m/type, a okrem tej kratsej striesky ked je v lahu mu nemam co vytknut, nam vyhovoval. Nechodime vytahom, ani ho neskladame do auta kazdy den, takze rozmer ani vaha neboli ziadna prekazka, ja mam inak radsej tazsienkociky, lebo si tam potom mozem zavesit aj nakup, a neprevazuje ho to. Clonku som kupila v DM za 6€ a posluzila. Ale som sa smiala, aj Gaborikova mala tu clonku na jej €€€ kociku.
Ja ho mam a všetci mi ho chvália. Je ozaj krasny (mam farbu PEACH) Som spokojna až na to, že vŕzga. Aj sme ho naolejovali, trocha pomohlo. Ale stále je to tam. Vanicku som mala takmer do 8 mesiacov malej. Sportiak ale nema úplný lah( nevadí, zaspi v ňom), ostáva tam par stupňov v takom oblúku. A strieska je mala/kratka ked sklopis sportiak do lahu. Musela som dokupovať slnečnú clonu za 40e. Ale mam rada ten kocik❤️