Prosim poradte mi 🙂 vobec sa neviem rozhodnut ☹ Pohlavie nepozname, a ani nebudeme podla mna nechce sa nam ukazat 🙂
mne sa páči modro biely
mne sa páči ten šedý, aj ten modro-biely je pekný, len tam je veľa bielej a to sa bude dosť špiniť, takže ja by som si vybrala ten šedý radšej
za mna zlty 🙂
Mne šedý. Dá sa krásne kombinovať s farbami (deka napríklad) v prípade, že to bude dievčatko aj v prípade chlapčeka 🙂.
Ja by som na to, po mojich skusenostiach, sla cisto prakticky. Vyberala by som si medzi sivou variantou a skoricovou. Oboje su to neutralne farby aj pre dievca aj pre chlapca. Ale u mna by vyhral asi ten skoricovo-cierny...najlepsi na udrzbu a podla mojho nazoru je praktickejsia a aj krajsia cierna kostra kociara ako biela. 🙂
ja uvazujem nad kupou sedeho
@diaa88puppe ja som videla ten "škoricovo-oranžový" :D naživo a ten je krásny... je to koženka, nie látka. neviem či si ho videla naživo. a čo je super, že nepremoká 🙂) normálne nám v predajni naň vylial pohár vody a na poťahu ani fliačik. nakoniec sme si ale vybrali iný.
@diaa88puppe No neviem, či tá koženka je zrovna nejaká výhra, kamoška mala len rúčku z koženky a časom sa jej skoro celá ošúpala a vyzeralo to dosť otrasne. Ja by som koženkový kočík nechcela, mala som 7 kočíkov a všetky boli látkové a bolo to v pohode, najviac sa mi osvedčila zelená a šedá farba, vobec sa nešpinili a vyzerali stále dobre, aj po dlhom používaní.
Ja ho mam zlty.je bomba..super perovanie.kozenka je kvalitnq a kocik je spratny do auta...
Max spokojnost
@diaa88puppe ale ano.je dost vyrazny a som s nim velmi spokojna.je vyssi a fantasticky peruje
@diaa88puppe ja som nechcela tú plastovú vaničku (toto bol jediný kočík, kde by som spravila výnimku :D ) a aj preto, že sa mi zdal moc mohutný. nakoniec sme si vybrali spratnejší x-lander, vyhrala u mňa konštrukcia a skladanie 🙂 Ale ja si myslím, že budeš spokojná..naozaj je naživo veľmi pekný a dobre sa s ním manipuluje...
@diaa88puppe no 3 kombinacia...bolo k tomu aj do zimy take rukavice potom do dazda potom aj fusak ...
Kociky Adoli..
Skvely servis pristup...
@diaa88puppe no oranzovy, skoricovy (kazdeho monitor skresluje)...ale ano, ten vpravo hore. Isto by sla do toho. 🙂
A kde sa daju zohnat v Polsku?
@slavus1111 slovensko, nemecko, švajc vsade 🙂 v polsku neviem
Dakujem krasne,chystame sa do Polska tak dufam ze ho tam zozenieme strasne sa nam paci...skusime Krosno..ked sa mozem opytat vy ste ho kde kupili?😆
@slavus1111 no to ja neviem ci tam bude potom dajte vediet ci ste ho tam nasli 🙂 ja som ho kupila cez bocianbaby.sk cez predajnu v KE tak mi ho poslali a ja som si ho tam vyzdvihla 🙂
Ok urcite dam vediet chcem vyskusat lebo nasa taka vzdialena znama cosi spominala sestre ze ho kupili v leluchowe co som sa cudovala ako 2v1 za 290ecka..tak sa s nom v najblizsej dobe chcem spojit aby som zistili co natom pravdy🙂😉
@slavus1111 ale ? tak to je zaujimave hlavne ta cena 🙂 potom cakam na infošky 🙂 ďakujem 🙂
Ok dohodnute zatal pa😊
@slavus1111 aj ho tam prosim potom pofot 🙂 som strasne zvedava lebo akoze ta cena je super 🙂 a kedy sa tam chystate ?? v blizkej dobe ?
No mali sme ist tento vikend no bohuzial do mna vcera jeden nestastnik nabural tak musim pockat do dalsieho vikendu kym pride auto zo servisu😢
akoze ktory si mas vybrat myslis? mne sa paci ten so zltym urcite najviac 🙂 Aj ked, na zlte ide v lete dost hmyz..ale paci sa mi 🙂