Kočík aj do terénu

intuition
3. feb 2014

Chcem sa spytat aky je dobry kocik, ktory je aj do terenu - cize na nase chodniky a cesty. Chcem aby bol aj odpruzeny a mal predne aretacne kolieska.

nigguska
3. feb 2014

Ja mam teutonia a som velmi spokojna....my sme nemali ziadne chodniky,iba strk a panelovu rozbitu cestu a vydrzal a ani nevrzga!!!!!! je sice drahy ale fakt kvalitny!

7katka
4. feb 2014

@nigguska a aky je dlhy a siroky, potrebovala by som dobre odpruzeny a dlzka aspon 100cm, dakujem

nigguska
4. feb 2014

@7katka to ti teraz neviem presne povedat,nakolko ho mame hore na povale...skusim nieco vygooglit a dam ti to sem...ale moj maly sa narodil ako 51cm a 4kg v auguste,takze do zimy riadne podrastol a bol mu est velky.....vobec sa tam nemackal...idem to kuk a dam ti to sem...

nigguska
4. feb 2014

@7katka http://www.babymarket.sk/sk/5168/1860/teutonia-... inac myslim,ze vanicku dlzky 100cm ani nenajdes....to sa mi zda uz vela...

nigguska
4. feb 2014

@7katka tato je vacsia ale je to vonkajsi rozmer http://www.babymarket.sk/sk/5482/1860/quinny-hl...

nigguska
4. feb 2014

@7katka inac statistika co som si teraz len tak robila medzi teutonia,romer,jane,quinny tak teutonia vychadza rozmerovo najvacsie...

jankaba1
4. feb 2014

Ahoj, po vlastnej skusenosti odporucam Peg Perego GT3. My sme boli s dcerou v Hainburgu na rozhladni.Bola to lesna cesta cca 1hod. peso do konca . Az na moje brblanie uplne v pohode.

7katka
4. feb 2014

@nigguska dakujem, popozeram sa po nej, pisali, ze cortina ma cca 105x40cm,ale nie je odpruzena

levma
4. feb 2014

ak ti nevadi 3-kolesovy - urcite odporucam quinny speedy. my sme ho mali pri 2 detoch a uplne super. u nas take dedinske prostredie - aj cesty, aj rozbite cesty, aj strkove ;) a v pohode zvladol aj prechadzky v prirode, cize mimo ciest...napr. pri Vahu, pru jazerach a pod.

zuzka_bluzka
4. feb 2014

velmi zalezi kolko chces investovat, my mame Hartan Topline S a chodili sme s nim normalne na tury, je uzasny, aj oproti Teutonii je viac odpruzeny, mam vyskusane