Ahojte, nikde som nenašla recenzie na kočík adbor oxv 3D. Viete mi niektorá povedať skúsenosti s ním ? Byvam na dedine čiže cesty tu niesu nejaké ideálne ale ani nie úplne rozbite klasické dedinské cesty. Chodíme občas i do prírody tak by má zaujimalo či zvládne aj ťažší terén a nestane sa z neho hneď na začiatku hrkálka a niekde má predbehnú kolesa 😂
@domulibalazova áno ten som objavila skôr strasne som ho chcela len som objavila tuto verziu čo je o polovicu lacnejšia tak som úplne šťastná len aby sa mi nerozpadol po mesiaci
Ahoj ja ho mam, v modrom prevedi....podľa mňa je skvelý, chodíme s nim aj po lesných cestičkach a dokonca sme s ním v lete prešli aj celú Zadielsku dolinu...išlo to ťažšie ale dali sme to a kolesá to úplne v pohode vydržali...žiadny problém....akurát pre mňa horšie skladanie do auta ....rozoberať na 2 ks ale to skoro u všetkých hlbokých kočíkov....teraz používam športovú časť avšak uvažujem o kúpe ľahšie skladovatelneho športového kočíka....malý je už väčší....
Urcite sa ti po mesiaci nerozpadne a myslím ze budeš spokojna 🙂
Ahojky podobný má aj značka Junama, ale osobnú skúsenosť nemám, kedže ešte nemáme mimi