Dobrý deň. Prosím vás má tu niekto skúsenosť s kočíkom Adbor Mio. Má niekto tento kočiar alebo ho mal? Ja s nim mam len zle skúsenosti tak by ma zaujímalo či som jediná alebo je náš viac. Ďakujem
Presne to isté aj ja. Mala sa naklanala a prevrátila. Našťastie nič.povedali mi, že to není možné že je testovaný. Po pol roku sa mi zlomila súčiastka co drží konštrukciu. Mali mi dat automaticky peniaze lebo to bola výr. Vada. Po 9 mesiacoch sa mi zlomilo to isté ale na druhej strane. Aspoň si myslím. Lebo prvý krát pri reklamácii mi do reklám. Listu nenapísal ktorá strana to bola. No. Druhý krát to bola už moja chyba zlým užívaním. Samozrejme, že s tým kočiarik chodím von, musímchodit cez obrubníky. Mali tam napísať, že sa môže používať len v interiéri. A je do 15 kilo co pochybujem. Mala ma 10,5 a včera sa mi úplne zlomilo madlo aj z jednej aj druhej strany a to ho mam 2 týždne ani nie od opravy doma. Pôjdem ho reklamovať ale určite povedia, že to je moja chyba. Ako nahnevaná je slabé slovo.a kde ste kupovali kočiar vy? V akom meste?
My sme ho kupovali v Pezinku. Zrovna keď sme ho kupovali,tak vtedy tam bola pani reklamovať,že sa jej vylomilo zadné koleso. Nás presviedčali že je aký kvalitný,že má certifikát... No žial dali sme sa nalákať. A vám povedali že kočík je do interiéru? Akože na von som si mala kúpiť iný? Nikdy viac poľský kočík nekúpim.
my sme mali adbor ale 3 kombinaciu a boli sme spokojni a to sme chodili po chodniku obrubniku atd ale vymenili sme za iny uz mala sa aj vosla ale bol tazky aj ker bol polsky tak vydrzal dost ... mame trz bebetto
@janulik2008 ten môj bol iba čisto športovy a ľahký. Asi iný tip ako ste mali vy
@cokololadka... A vymenili vám ho. Mne ho nechceli. Ze ako si to predstavujem použitý kociar chcieť vymeniť. Ze ten kočiar je dobrý. To som ho chcela vymeniť asi po 2 mesiacoch keď sa mala naklonil do strany a prevrátila sa. Nechápala som to. No a odbila ma, že nie. A po pol roku sa pokazil. Mala to byť výr. Vada. A ani pol slová, že ho vymenia. A už je tam 3 krát. Teraz sa mi zlomila rúčka v pántoch na oboch stranách. Tak som jej povedala, že už má to nebaví. Ze to není normálne už a nech mi vráti výrobca peniaze. V interiéri som to myslela zo srandy☺lebo mi druhy krát uznali, že ja som to pokazila. Len neviem ako. Ved som v ňom len kocikovali.boli malú po vonku.a mala ma necelých 11 kilo. Neviem si predstaviť keby ma viac kilo. Koľko by mi vydržal ☺☺👍.... Som zvedavá čo bude ďalej. Ak mi ho znova opravia tak už neviem. Záruka je do mája a 3 x v oprave. Uvidím.
My sme ho mali,bola to velmi zlá skúsenosť. Je dosť labilný,pár krát som len len že nevysypala syna z neho. Tiež madlo je dosť nízko,napriek tomu že som v ňom deti pripútavala,vedeli sa sami odpútať a keby som si to nevšimla tak z kočíka vypadnú. My sme to po 3 týždňoch vzdali ☹ ☹ ☹ Kúpili sme si radšej používaný ale bezpečný kočík.