Ahojte.Ak ma niekto s týmito kočíkmi skusenosť alebo sa chysta ich zakupiť?Tak Vás prosím poradte mi ktory je lepší lebo podla mna su rovnake len cena je rozdielna....Díki..
Diki aj mne sa zda že je menší ale to som ho len videla na fotke......No rozmyšlam na babylux......
lienkad. aj ja mám babylux. no už je pobalený aj na predaj (ak by si chcela) používala som ho asi 13 mesiacov. Je fakt super odpružený, čo je podľa mna obrovská výhoda, lebo bábätko je tam ako v bavlnke 😉 , má veľkú vaničku aj kolieska, teda vhodné aj do horšieho terénu, a v pohode aj na snehu
Nevýhodou je váha (18 kg), ale ako napísala ajdika, ak nepotrebuješ nosiť, tak nevadí. Taktiež tá rukoväť, ak je prehodená, kočiarik je ťažšie ovládateľný.
No teraz si my Marionn trošku zmiatla stou ovladatelnosťou...... A akej je farby lebo ja chcem univerzalnej kedže poriadne neviem pohlavie raz je to dievča a potom chlapec tak tak....Mohla by si my poslať foto a v akom je stave?
lienka, ked je rúčka naopak, zle sa kočík stláča,keď chces napr. odbocit, lebo to odpruzenie je na zadnych kolesach, čiže musiš stlačať struny...ale ja som to riešila tak,že som pri otočeni rucku nadvihla a tak otocila (tak to ide ľahko) a nie stlačila. Horšie je,ked musis častejsie vystupovat napr. na obrubnik, ale da sa to. Ale viem, že to je naozaj u veľa takýchto kočíkov tak. Inak je naozaj veľmi pohodlný a ľahučko ide (hlavne s nafukovacími kolesami, tie odporúčam, mala som najpr plastové - ale mne zacali vrzgat, tak som si dokupila nafukovacie a je to veľký rozdiel), možeš ho tlačiť aj malíčkom. A v pohode aj po závejoch prejde 🙂
sice nemam tie co pises ty,my mame adbor ring max a rak ako pise marionn je neskutocne tazky a nemotorny 😒 urcite by som uz takyto obrovsky kocik nekupila
lienka, môj je svetlučko-modrý kombinovaný maslovou. Je krásny. Podľa mňa by sa hodil aj pre dievčatko, no závisí od toho, čo človek preferuje. Skúsim Ti poslať mailom viac info aj fotočku.
Ahojte, prispejem aj ja nasou skusenostou. Pri kupovani kocika som tiez hladala co najpriestrannejsi a vsetky "korbove" mali rozmery vanicky max. do 78 cm, co mi prislo velmi malo. Syn je septembrovy, takze sme isli "do zimy" a nevedela som si predstavit, ako zmestim syna do maleho kocika aj s fusakom... 😕 Takze najvacsi, aky som nasla, bol prave Adbor, my mame Piccolino. V podstate sme ho zbalili az teraz, na syncekovych 17-mesiacov 😉 . Bola som s nim velmi spokojna, maly sa zmestil, resp. aj zmesti teraz v pohode, ale kedze uz vonku nespinkavame,ale behame, tak sme ho vymenili za mensi, vyslovene len sportak/golfac. Ako pisu mamicky vyssie, je horsie ovladatelny v sportovej verzii, ked mate rucku prehovenu a babo pozera svet (nie na Vas), ale tiez som to riesila tak, ze som zakruty vyberala otacanim kocika okolo prednych koliesok 😉 . V podstate, ked to zhrniem, mozno nema taky moderny, nadcasovy design ako drahsie kociky, ale rozhodne patri ku kocikom, ktore sa daju najdlhsie vyuzivat, tak povediac rastu spolu s babatkom🙂.
Hej, a ešte som zabudla doplniť, že malý má už 19 mesiacov a ešte stále mu je dobrý (aj s fusakom) a on je veľký na svoj vek. Ale tiež už začneme využívať len golfky, len čakáme na krajšie počasie 🙂 .
Ahojte chcem sa spýtať či niekto tieto kočíky objednával cez internet teda cez stránku lacnejsie nekupis lebo su tam dobré ceny...
už som jeden taký kočík mala ale je lepší ako kombinácia hlboky športový lebo tuto sa dieť dlhšie mesti a je to lepšie na zimu...je pravda že sa horšie manipuluje ale neva...
a či má niekto adbor ring a či sa tam dá dopredu napojiť taký ten okraj ako predlžovacia časť vaničky ....dúfam že som to dobre vysvetlila
Ahoj Lenka....No moja švagrina objednala minuly rok.A ak si niekde od bratislavy tak do penzinku to maš kusok tam je predajna....Fakt su v pohode okrem ovladatelnosti a s tím Ringom neviem ale mam pocit že asi nie lebo on je podla mna nizky a inak ma strukturu...
No ked tam skusiš zavolať alebo zbehneš tak uvidíš...
ahojte mno ja by som chcela vediet ci mate skusenosti ?s kocikom Baby lux Magnum 🙂 chcela by so ho kupit ale nevem ked sa ma malinka narodit v septembri tak ci sa zmesti a ci je dobryy a tak mnoo dakujem 🙂
Ahojte zienky. Prave nam prisiel Adbor ring vo farbe č.10.. najprv som sa trosku bala ze bude tmavy ale vyzera super 🙂 je priestranny a nasi ho hned chvalili ze je dobre odpruzeny ze sa v nom bude hajkat dobre.. je sice trosku tazsi, no ak chcete mat pevny kocik tak musi mat aj vahu nejaku.. uz sa tesim kedy ho otestujeme 🙂 a objednavala som ho z kocikyluna bodka sk a cena je tam fakt super.. je zaujimave ze na viacerych strankach co som pozerala ten kocik tak je na niektorych aj 100€ rozdiel.. hoci je to toto iste... cakacia doba je sice dlhsia,,,cca mesiac ale ked nikam neponahlate tak odporucam 🙂 zatial teda kocik nieje otestovany ale splnil mi zatial vsetky moje ocakavania 🙂 pridavam aj fotky aby ste videli ako vyzera nazivo 🙂
sú úplne rovnocenné tak si vyberaj asi iba podľa ceny 🙂 http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
Ahoj, ja mám Adbor babylux. Ja som s ním bola veľmi spokojná, je vhodný hlavne pre veľké bábetká, syna som mohla mať v hlbokom do cca. 9 mesiaca, takže až do konca zimy. Je pohodlný aj na spanie, aj v športovom kočíku. Jedinou nevýhodou je, že je ťažší, ale to sú všetky takéto typy kočíkov a pokiaľ ho nepotrebuješ ťahať do schodov, tak je to v pohode, aj v autobuse. A taktiež, tým, že je odpružený, horšie sa s ním manévruje, keď je prehodená rúčka v opačnom smere jazdy, to je tiež problém viacerých kočíkov. No a ešte treba overiť, či sa zmestí do kufra, aby ste ho nemuseli nosiť na prednom sedadle, myslím, že do malých áut by to bol problém. A Piccolo nemám, ale keď som ho videla naživo, zdal sa mi o niečo menší.