Dobry den.Cakame prve babo zaiatkom jula a uz sa obzerame po nejakom kociku.Mame vyhliadnuty kocik Adbor-Baby Lux+autosedacka-vajicko.Mate s nim niekto nejake skusenosti co sa tyka stability kvality vydrze praktickosti a pod.Dakujem
Ahoj danu. My mame kocik Baby lux a zatial sme s nim najma v tomto zimnom obdobi velmi spokojni. Pouzivame ho len od novembra, ale urcite budeme dalej, aj ked na jar planujeme kupit golface, lebo casto cestujeme a v nasom kufri zaberie baby lux dost miesta. Ja odporucam. Velkou vyhodou je prenosna vanicka a urcite ti kocik neodfukne 😉 a mne sa paci aj dizajnovo.
Ahojte 🙂
kuknite sem :
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Ahojte danu.Aj ja som sa rozhodla pre babylux mala ho aj moja svagrina a bola snim spokojna...vanička je priestranna a dieťa sa zmestí aj ked bude mať rok a hlavne v zimnom období ho velmi využiješ...
ja som ten kocik kupila pre dcerku a po par prechadzkach bol podany inzerat na jeho predaj, ten kocik je katastrofa 😝 Priserne tazky, do terenu nevhodny, lebo je tazky a perovanie sa len tvari ako perovanie, do mesta a obchodov tiez nevhodny, lebo je velky ako tank. A este aj tocil do jednej strany. No nikdy viac 😝
a dalsou nevyhodou bola jeho neskladnost, ledva sme ho napchali do auta
no ja neviem... mne sa nova stvorkombinacia velmi pozdava..
Ahoj danu,ja mám s Baby Luxom len dobré skusenosty.Paci sa mi aj dizajnovo.Ja to viem len odporucat!! 🙂 😀
Ahojte...chcem sa spytat :ja mam tiez baby lux kocik a ta plastenka k nemu sa mi nepozdava..nezakryje cely kocik a ked viac fukne tak mi plastenku z kocika odfukne lebo sa neda nijak pridrzat.. mali ste aj vy take plastenky ??
zuzzy12 • 30tt • Dnes o 22:16
ahojteee mamičky mate nejake skusenosti s kočiarom BABY LUX??Dakujem za odpoved