Mamicky, poradte...
cakam dvojicky a uvazujem nad kupou kocika nemeckeho vyrobcu ABC design ZOOM...ma niektora z vas takyto kociarik ??..ake su vase pozitivne dojmy??..co negativne vas odradilo pri jeho pouzivani??? za kazdu radu dakujeeem
ahoj, ja som tento kocik pozerala v predajni a odradila ma poloha chrbatika... na ukor miesta...ja som si kupila z druhej ruky peg perego duette, skus pozriet na youtube......celkovo odporucam youtube, su tam prezentacne videa a vsimnes si veci, ktore ti na fotkach nikto neukaze.....tiez som zastavovala ludi s dvojickami a pytala sa, haha🙂
@snazilkake ja mam Icandy a Easywalker a som z KE, možeš si ich prist vyskusať 😵 , som s nimi velmi spokojna 🙂
Si spokojná s I candy? Nie sú malé vaničky?
@dolijalu ahoj..
dik za rady...co sa tyka polohy chrbatika pri kociku ABC, tiez ma na to upozornili v kamennej predajni Babetkovo..tak nad touto nevyhodou uvazujem,....
od pet perego duette ma odradza farba, tohtorocne modely su len kombinacii hneda-seda, co sa mi zda pre dievcatka dost nudne...
na youtube pozeraaam stale (nakolko sa snazim nezabudnut speakovat a sprechovat)...prave tam som narazila na spomenute kociare...
a zastavovat ludi budem aj ja...🙂))
Ahojky.ja som mala ABC Design pre jedno babatko a bola som nadmieru spokojna.vyuzivali sme ho do 1,5 roka.No mali sme aj buginu Peg Perrego nastriedacku koli spaniu dlksiemu
@jana7 diiik za ponuku...tebou spominane kociariky nepoznam..idem pozriet....iste by som si ich chcela pozrieet...z ktorej mestskej casti si ??...ja chodim vela na hlavnu, resp. do obchodnych centier...
@ivetkabab
...aj ja predpokladaaam, ze by tebto kociarik mal byt spolahlivy...na nemeckych stramkach pisu uziatelky spravidla same chvaly na tuto znacku...
aj ja odporucam baby jogger city select...vyborny lahka konstrukcia...hoc ako mozes menit babatka..hoc akym smerom...nezaberie vela miesta ...je sikovny...
@lenka_21
leni, diik za tipy..idem pozriet, o ake kociariky ide....🙂)
@snazilkake mylsim ze ten ABC je straaasne dlhy a neprakticky...ked som ho pozerala v predajni ja vyuzivam tento BJ city select uz 8,5 mesiaca a iny by som naozaj nechcela...je za sebou hoc kam sa zmestis...vyborne sa ovlada aj s jednou rukou...je lahky a to je hlavne, aspon pre nas.🙂
@snazilkake KVP 🙂
ja tiez odporucam baby jogger sity select, mne najviac vyhovuje, vsakde sa s nim zmestim... iny by som nechcela
@snazilkake
aj ja som kupila peg perego sedo cierne, ale popustim uzdu fantazii a vystrojim farebnymi vystielkami a bude🙂
Ja mam aj ten a je super ma velke vanicky doteraz sa vozime len v nom a vanicky som trosku vypodlozila pod matracom dekou aby boli rovno a je to super : 😀 😀 😀 😀
@jana7 dik za info...ozvem sa, tak ze ti napisem cez tento portaal..ok ??..
@snazilkake v pohode 🙂 kedykolvek
@snazilkake a na tom sme prave dojazdili 🙂 http://www.icandyworld.com/uk/en/products/peach...
@snazilkake Nemam skusenosti s tymto, poznam kocku co ho ma, ale uz som ju davno nevidela pri kocikovani a tak sa neviem spytat. Ja by som ti doporucovala Baby Jogger City Select (ak chces tandem), alebo Britax Agile double (vedla seba). Baby Jogger ma vyhodu, ze vies zobrat iba 1 kocik a ma vela moznosti otacania sedaciek ...