Kočík ABC Design Terra 3. Máte s ním skúsenosť?

berus222
5. feb 2010

Máte s ním niektorá skúsenosť? Uvažujem o ňom, lebo sa mi zdá vhodný pre väčšie dieťa a hlavne na zimu. Alebo niečo iné podobnej konštrukcie.
http://www.mimi-kocarky.cz/cz-detail-100422-koc...

berus222
autor
7. feb 2010

nikto? 😕 ☹

rainee
23. feb 2010

tiez sa mi dost pozdava a uvitala by som nazro mamiciek co ho maju. potrebujem vacsi kociarik pre babatko, vsetky su take malicke 😝 len mi trosku vadi ze nema prehadzovaciu rucku a otacacie predne kolecko.

rainee
23. feb 2010

a este by ma zaujimalo kde sa da pozriet v normalnom obchode v BA, vidim ho len na nete.

rainee
2. mar 2010

NIKTO nema tento kocik?

berus222
autor
2. mar 2010

rainee asi nie. ale videla som ho na zivo a neni taky ako na obrazku. je tak isto siroky ako vacsina kocikov a odradil ma material (a ja si nepotrpim na zlozenie a tak). videla som tu sivo-modru verziu a ta latka z ktorej je urobeny je uplne strasna! bola to taka divna umelina ktora vytahuje vsetky zadery na rukach.

deina
2. mar 2010

Tento je podobny a podla mna nadherny (plus ma otocnu sedacku): http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Koc... 😉

rainee
2. mar 2010

berus a kde si ho videla, v obchode? ja necakam ze bude extra kvalitny za tu cenu, ale hadam jednu sezonu by vydrzal.
deina, tento sa mi paci este viac ale je dvojnasobne drahy 😖

berus222
autor
2. mar 2010

ano, videla som ho v obchode. aj som tam skusila dat maleho.

rainee
2. mar 2010

je aspon priestranny?

cathy26
2. mar 2010

caute baby, skuste pozriet v babylande na pestovatelskej v BA, tam by ich mali mat...my mame moving light od ABC DESING, podľa obrázkov sa mi zdá že veľkosťou sú rovnaké,len každý má iné kolieska...

rainee
2. mar 2010

cathy a s tym si ako spokojna? pozerala som ho ale kolieska sa mi zdaju byt nie moc kvalitne plastove.
kazdopadne potrebujem kocik kde sa mi vojde velke babo este aj o rok 😀 a nezbankrotujem pri cene.

deina
2. mar 2010
cathy26
2. mar 2010

hej, kolieska má plastové, ale mne to až tak nevadí,používame ho len ked cestujeme, ale v pohode sa dá prejsť akýkoľvek terén..ibaže pri moc hrboľatom sú tie otrasy cítiť..osobne by som teraz brala terénnejšie kolieska...co sa tyka priestrannosti..v lete v pohode, ale teraz v zime 😒 ked bol maly trosku viac naobliekaný bol tam ako safalatka..a to ani nebol vo fusaku, iba v overale..kazdopadne, treba ak mas možnosť chod si ho omrknut naživo

martinex
3. mar 2010

ahojte...terra 3 maju v babylande na pestovatelskej,akurat sa chystam ho ist pozriet... ale ako vidim,asi ho nikto nema 😒