Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto kočíkom? Hľadám nejaké recenzie, neviem sa rozhodnúť medzi tým a bebetto nico estilo.
Mega kočík!!!
My ho máme, tú verziu Salsa Air 4 2020.
Malý tank ho volám, prejde hádam všade. My bývame na dedine a pokojne znesie aj poľné a lesné cesty aj drevené mosty. Veľké kolesá, krásny dizajn, košík obrovský a nosnosť az do 15kg... aktívne ho využívam od júna 2020, momentálne stále vaničku /vojde tam malá vo fusaku aj kombinéze a vôbec nemá pokrčené nôžky, má 73cm/, vôbec nevŕzga a malá ho miluje. Asi 2x sme už išli aj v športovej časti, tiež sa jej páčilo. Je aj skladný, športiak sa skladá celý bez rozkladania sedacej časti. Je pravda, že je by mohol byť ľahší /no podľa mňa žiaden kočík nebude tip top/, ale zas zatiaľ neexistovalo miesto a cesta, ktorými sme potrebovali prejsť a neprešli sme. Hnevá ma jedno, že vybledol. Mali sme farbu asfalt a vyťahalo ju slnko, ako viem, že je to asi normálne, ale na to že nie je najlacnejší a má aj uv filter, tak som myslela, že nevybledne hneď.
Odporúčam všetkými desiatimi ❤.
mala som abc pri všetkých troch detoch, mne najviac vyhovovalo to rychle a lahke skladanie, a čo sa tyka vahy patri k tym lahším typom ,oceníš ked hore/dole do auta
vyhovovalo mi že mal 3 kolesa a väčšie aj do snehu bol dobry
@tanisha Ahoj, ja som velmi naklonena tejto Salse,ale citala som na nu aj nejake negativa. Preto sa chcem spyat, prosim ta aku farbu si mala a takisto co sa taky latky,vraj je tenka (ale to mozno su niektore baby len velmi narocne). A este sa chcem spytat ci si bola aj so sportovou castou spokojna a dokedy vam vydrzala (lebo vraj je tak mensia). Dakujem pekne!
@myskkaa ak môžem ti aj ja odpovedať 😊😉.
Dnes sme prvýkrát dali športiak. Neviem posúdiť, či je tenšia látka, nemám skúsenosť s inými kočíkmi. Ale načo má byť tá látka hrubá, keď je tenšia je kočík vzdušnejší. V zime je tam predsa fusák. Vo vaničke jej nikdy nebola zima.
Vanička má super výstuž, po bokoch je látka dvojito /dnes som ju dávala dole/ prichytená zipsom.
Športiak sa mi nezdá malý, práveže dosť veľký.
Ono nikdy nenájdeš tip top kočík, na všetky sú nejaké + alebo - 😊.
Pridávam foto športiaka. My máme Salsa Air Diamond, farba Asfalt.
@myskkaa opäť ja 😅. My sme mali fábiu combi 2 a museli sme meniť za väčšie, ale aj kvôli tomu že plánujeme aj ďalšie. Vaničke chýbalo 5cm, aby vošla na konštrukciu po dĺžke. Museli sme dávať po šírke. Takže plný kufor bol a nákup sme dávali dopredu. Športiak by vošiel určite. Ale teda keďže plánujeme ďalšie dieťa časom, radšrj sme vymenili skôr 😉.
@weronika2306 my sme tiež zvažovali medzi ABC a Bebetto, každý mal nejaké pre a proti. Nakoniec sme vybrali ABC design, zdalo sa nám kvalitnejšie vyhotovenie, je to nemecký výrobca. Tak uvidíme, testovať budeme až v marci 🙂