Kočík a kolieskové korčule. Patrí to k sebe?

anavila
22. aug 2010

baby,ja som vcera dostala strasnu chut ist na korcule...vybrala som sa aj s malym, dala som ho do kocika a isla som....no ale nechapala som ako sa v kazdom aute,co preslo okolo ludia pozerali az otacali hlavy ako na nejaku atrakciu...chcela by som tak vediet, co si o tom mysleli,asi ze mi nacisto preskakuje. Chcem sa vas opytat na vas nazor.dakujem

miska333
22. aug 2010

podla mna je to super, u nas na dedine tiez tak chodia a dobre to vyzera ale ta zena by aspon mala vediet na korculiach, ved na to su robene tie korculiarske kociky 🙂

exupery
22. aug 2010

o tom,ci to dobre vyzera je jedna vec,ale treba mat k tomu aj vybraty spravny kocik,a vediet dokonale jazdit...ja som teda korculiar,mam nato aj kocik,ale bala by som sa,aj ked ja si davam pozor,nie som tam sama,a nevies,co sa moze stat...minule som napr.videla mamicku na korculiach s babom v golfkach!!!!!tuhla mi krv v zilach,a sla po hlavnej ceste!!!!ako nie som ziadna tabulkova matka,ale toto bola vazne sila,ako ju auta obiehali...

janka5861
22. aug 2010

mne osobne je to jedno a vobec mi to nevadi. ked sa niekto vie korculovat, nech sa korculuje s kocikom.nevidim na tom nic zvlastne. @anavila,len prepac je mi zvlastne to, ze si v 18 tyzdni a korculujes sa s babom v brusku . ved ani nevies kde mozes spadnut ..................

zuzanockamt
22. aug 2010

podla mna je to normalne, neviem, co je na tom divne, ja sa na to tiez chystam ... jasne, ze treba vediet na korculiach ako-tak jazdit a nestvarat hluposti, ale take bezne tempo, nevidim dovod preco nie

adky
22. aug 2010

uf,tak keby som bola tehotna tak urcite na korcule nejdem-aj ked si verim,bala by som sa.......minule som dala malu do kociara a tiez som sla na korcule,tiez na mna zazerali-ludia sa budu otacat vzdy,ved maju zedave oci 🙂)

maryanna
22. aug 2010

@anavila ja osobne by som takto nešla, ale ak máš kočík ktorý má v papieroch že je originál že sa môže na korčule od výrobcu tak potom je to oka....takéto kočíky majú ručnú brzdu pri rúčke....s iným kočíkom by som neriskovala

bubelko
22. aug 2010

@anavila korcule a kocik, pokial je na to vhodny, tak ako tu uz pisali baby, nie je podla mna ziaden problem. predvcerom som videla mamku, ktora bola behat s kocikom. co by som akurat davala v tvojom pripade pozor je tehotenstvo a korcule. to mi az tak bezpecne nepride 😉

anavila
autor
22. aug 2010

ja viem baby, tehotna by som nemala a bolo to len raz a naposeldy...nespadla som nastastie, nesla som rychlo, len normalne po chodniku ako chodia bezni chodci. Ale isla som aj po hlavnej ceste kusok, ale tam bola siroka krajnica...viem ze to bolo nezodpovedne, ale naststie sa nic nestalo a nepojdem uz tak..a kocik nemam original na korculovanie ani som nevedela ze taky je.Ale ten moj je dost taky stabilny a isla som pomaly. Vdaka bohu nic sa nestalo.dakujem za prispevky

bubelko
22. aug 2010

@anavila no ved svet sa urcite nezrutil 🙂 ale ak chces potom korculovat, su kociky na to urcene. skus pozriet na nete 🙂
dufam, ze si si to ale uzila, ked uz teda takto hazardovat nebudes 🙂

dudika
1. sep 2010

ja som tak tiez chodivala, ked to prospeje mamicke a dietatu sa rychlejsia jazda paci, preco nie?