baby,ja som vcera dostala strasnu chut ist na korcule...vybrala som sa aj s malym, dala som ho do kocika a isla som....no ale nechapala som ako sa v kazdom aute,co preslo okolo ludia pozerali az otacali hlavy ako na nejaku atrakciu...chcela by som tak vediet, co si o tom mysleli,asi ze mi nacisto preskakuje. Chcem sa vas opytat na vas nazor.dakujem
o tom,ci to dobre vyzera je jedna vec,ale treba mat k tomu aj vybraty spravny kocik,a vediet dokonale jazdit...ja som teda korculiar,mam nato aj kocik,ale bala by som sa,aj ked ja si davam pozor,nie som tam sama,a nevies,co sa moze stat...minule som napr.videla mamicku na korculiach s babom v golfkach!!!!!tuhla mi krv v zilach,a sla po hlavnej ceste!!!!ako nie som ziadna tabulkova matka,ale toto bola vazne sila,ako ju auta obiehali...
podla mna je to normalne, neviem, co je na tom divne, ja sa na to tiez chystam ... jasne, ze treba vediet na korculiach ako-tak jazdit a nestvarat hluposti, ale take bezne tempo, nevidim dovod preco nie
uf,tak keby som bola tehotna tak urcite na korcule nejdem-aj ked si verim,bala by som sa.......minule som dala malu do kociara a tiez som sla na korcule,tiez na mna zazerali-ludia sa budu otacat vzdy,ved maju zedave oci 🙂)
ja viem baby, tehotna by som nemala a bolo to len raz a naposeldy...nespadla som nastastie, nesla som rychlo, len normalne po chodniku ako chodia bezni chodci. Ale isla som aj po hlavnej ceste kusok, ale tam bola siroka krajnica...viem ze to bolo nezodpovedne, ale naststie sa nic nestalo a nepojdem uz tak..a kocik nemam original na korculovanie ani som nevedela ze taky je.Ale ten moj je dost taky stabilny a isla som pomaly. Vdaka bohu nic sa nestalo.dakujem za prispevky
ja som tak tiez chodivala, ked to prospeje mamicke a dietatu sa rychlejsia jazda paci, preco nie?
podla mna je to super, u nas na dedine tiez tak chodia a dobre to vyzera ale ta zena by aspon mala vediet na korculiach, ved na to su robene tie korculiarske kociky 🙂