Kočík 4baby Zicco

tonka939
12. jan 2012

Velmi sa mi páči kočík 4BABY ZICCO ,ale neviem či sa hodí pre 2ročného chlapca.Má niekto skúsenosti s týmto kočiarom.

rorinka11
19. jún 2012

Aj mna by zaujimalo aka je snim spokojnost.Chrbtova opierka je az 47cm a pisu ze do 4rokov..
@tonka939 aj si ho kupila?

tonka939
autor
20. jún 2012

@rorinka11 Prajem pekné ránko.Ja som nakoniec kúpila Hauck Capri a som s ním velmi spokojná.Tonka

kosta123
20. jún 2012

@tonka939
@rorinka11 - ja ho mám, áno je aj pre 2 r.ja mám 2 r dcéru,je aj pre väčšie deti lebo je dosť priestranný,ja ho ale momentálne predávam,lebo malá mi v ňom už nechce byt.
Som s ním spokojná,dobre sa s ním kočíkuje.

meg_junova
20. jún 2012

Mne sa nepozdavaju tie kolieska, manevruje sa s nim dobre?? Nie je moc tvrdy??

branki
20. jún 2012

ahojte, tak mam ho aj ja, velka vyhoda je ze je strasne priestranny (aj dlzka aj sirka sedadla - sirsi som este ani nevidela ), maly sa v nom rad vozi, ma spojenu rucku co je super, je lahky, tichy, no medzi nevyhody by som zaradila to, ze sa tazko ovlada, tie kolieska su asi male. Ale kazdy kocik ma svoje pre a proti, ja som s nim vcelku spokojna 😀 a za tu cenu

branki
20. jún 2012

a k otazke v pohode tam urcite vojde, moj maly ma sice 1,5 ale 88 cm a ma tam este kopec miesta

rorinka11
20. jún 2012

@branki
@meg_junova tak nakoniec s neho nic nebude.aj na inych forach pisu ze sa snim zle jazdi aj ked ma spojenu rucku
@kosta123

kosta123
22. jún 2012

@rorinka11 - to spojená rúčka s tým nič nemá,,,tá je práveže super,oproti golfkám,,,ale musíš sa tak viac zaprieť do neho aby išiel to je všetko,koliečka da dobre otáčajú.