Ahojte poraďte Kocik. Hlavne čo sa kvality týka. Potrebujem nejaký názor… Hlavne na dedinu. Dakujem
Nekupuj 3v1. Športová časť je hlúposť z trojkombinácie. Sú to potom ťažké a neskladne kociky. Pozeraj klasické vaničky a sportiak kúp potom nejakú skladny, ľahký, šikovný.
Ak mas takyto rozpocet nesla by som do 3v1, ako sa aj vyssie pise vajicko v 3 kombi takychto cien je naozaj co sa tyka bezpecnosti a kvality nic moc. Asi by som pozerala 2 kombi nejaky kvalitnejsi kludne aj v bazare a kupila nove kvalitne vajicko (maxi cosi alebo cybex napriklad).
My máme momentálne MamaKiddies Charlie. Bývame na dedine a zatiaľ spokojnosť. Maličká má síce zatiaľ iba mesiac, ale som spokojná, nakoľko je kočík super skladny a veľmi ľahký
Kinderkraft prime 3v1 ja som s ním od začiatku veľmi spokojná
suhlasim s tym co je pisane vyssie, ja som kupila 3v1 a uz som to aj olutovala, sice vo vyssej cenovej relacii, ale ked maly vyrastie z vanicky, cela sada pojde prec a kupime samostatny sportiak, pretoze je to cele hrozne neskladne, velke, tazke.
Ja som si kúpila pri synovi 3 kombináciu do 500 eur. Je to Poľska značka Coletto, ale s kočíkom som maximálne spokojná, dovolím si povedať ze môže konkurovať aj tým známejšim značkam ako Cybex Balios. Známa ho ma a povedala, že hrôza za tie peniaze. A tento Coletto je pevný, žiadna hrkalka, veľké kolesá. Prejde všetko a tieto nové modely sú nádherné, hneď by som si vedela vybrať. Kupovala som ho v ziline na predajni Bambino kociky. Maju aj eshop.
@alexandramb co balios, to je len lacna verzia cybexu, ale niektore lacne polske kociky su kvalitnejsie aj ako cybex priam, co citam skusenosti 😅 ale aj tak to je vysneny kocik kazdej druhej zeny.
@babovka2321 ja cybex priam mam a teda pousmiala som sa, ze polske kociky su lepsie 🙈 vajicko maju podla testov jedno z najbezpecnejsich a zmesti sa do neho este aj 1,5 rocne dieta tie polske vajicka vacsina ani nema bezpecnostne testy, vaha sa tiez neda porovnat s polskymi hebedami ak potrebujes kocik skladat do auta, manipulacia super jednou rukou, po 2 rokoch pouzivania mi nic nehrkalo ani nevrzgalo 🤷🏼♀️ Zas akoze netreba prehanat a porovnavat neporovnatelne.
@natalala o vajicku nehovorim nic, cybex ma velmi dobre vajicka. Vela zien ale nadava, ze viac bol tento kociar na reklamaciach ako doma. Konkretne nejaka generacia priamu spred roka ci dvoch.
@babovka2321 sranda ja som s nim nemala ziaden problem a kupovala som 2020, ale je mozne ze urobili nejaku vadnu seriu. Inac je ten kocik naozaj super. Ked som tlacila kamoskam v inych kocikoch napr mutsy, tak som sa naozaj narobila, este bugaboo a joolz mi prisiel fajn.
@natalala tiez mam aj kamosky, ktore su velmi spokojne. Ale vyzera to, ze to je bud alebo. A pri takej cene by sa ti jednoducho nemalo stat, ze kocik musis opakovane reklamovat.
@babovka2321 to je pravda 👍🏼 Ja ked som ho vtedy videla na predajni a skusali sme viac kocikov, tak ma uplne ocaril 🙂
@natalala ja mam zase polsky kocik Camarello, ma 9 rokov, vyvozila som v nom 3 deti, ziadne hrkanie, skripanie, ani defekt, presla som s nim vsade. Vajicko - to je vec, ktoru neriesim v tomto smere, tu sa zhodneme snad vsetci, mam ine, ale zase nie vsetko polske je zle.
Sportiak nie je vyrieseny podla mojich predstav, ma svoje muchy, preto pre 4.dieta idem kupit iny a a
zase to asi bude polsky...😅.
Ja som mala 3kombinsciu, kočík značky Kinderkraft XMoov za cca 350€ a bola som nadmieru spokojná, za tu sumu kočík brutálne dobrý. Dobre sa s ním chodilo, skladal sa do auta, mame menšie auto a v pohode sa zmestil, bolo k nemu veľa doplnkov ako taška na kočík, drziak na pohár, plastenka, sieťka atd..
@nevenka tiež mám hlboky Camarello, je skvelý, priestranný, takmer 10mesacna dcéra sa stále vozí vo vaničke, a to tam má aj fusak a stále je aj rezerva 🙂. Tiež sportiak a autosedačku mám inej značky.
@natalala samozrejme aj poľské niektoré môžu byť smejdy, to netvrdím. Ale s týmto colettom som ja bola veľmi spokojná, nechavam si ho aj pre druhé. Nakoľko je za mňa veľmi kvalitný.
@nevenka presne tak camarello a coletto by som povedala ze je dosť podobne, ja som ho používala pri synovi 8 alebo 9 mesiacov dennodenne, mozno aj dlhšie a je ako novy
@nevenka ja mam tiež camarello, teda 2 ich mam v našom som vyvozila dcéru a synčeka ešte sem tam povozime a s ním teda ten kočiar pobehal, polia, lúky, môj ocino normálne po horách, to som bola vždy nadšená keď sa vratili, lebo to bolo vždy na vapku(blato, kamene, lístie, ihličie a sem tam aj perie) a kočík stále ide, ma len pár škrabancov a raz sme mali defekt, to som šikovná zaparkovala a na klinci a druhy mam od susedy taky istý len v inej farbe lebo mi bolo ľúto vyhadzovať kopec peňazí za nový a viem ako sa ku kočíku správali oni, takže ten druhy vozí už tretie dieťa a ani tomu nič nie je, takže za mňa keby som mala kupovať kočík tak je to camarello a veľké plus je ze majú veľkú vanicku
Co sa kvality tyka, vajicko z kombinacie 500euroveho kocika je z bezpecnostneho hladiska uplny shit. Aj z vacsiny drahsich 3kombinacii. Radsej kupit lepsie vajicko do auta (napriklad cybex aton ~130€) a k tomu dvojkombinaciu. Toť moj nazor. A sportiaky z 3kombinacii tiez nebyvaju nic moc, vacsina zien si potom kupi osobitny sportiak, ktory je lahsi, spratnejsi a zaroven priestorovo stedrejsi. Vyhodou toho z kombinacie je asi akurat to, ze sa zvycajne da otacat v oboch smeroch, co vacsina samostatnych nie.