Uvazujeme nad kupou tohto kocika. Preto by ma zaujmalo, ci ho uz niekto ma odskusany aj v praxi a ake ma s nim skusenosti? 😉
nikto ho nema???
ahoj katarinkad, my tiez uvazujeme nad kupou tohto kocika. Najskor sme chceli kupit v Polsku, ale ked som zbadala tento, tak hned som zmenila nazor. Manzelovi sa tiez paci, len este si chcem zistit v obchode, ci je aj sportova cast polohovatelna, pretoze vcera som bola v jednom obchode s kocikmi a predavacka mi ho nevedela predviest, tak skusim v inom. 🙂
zuzulik, tak polohovanie sportovej casti je jedina vec, ktora mi na tom kociku vadi. Da sa sice polohovat, ale cela ta sedacka, nie len opierka chrbta, takze v podstate ked to sklopis akoby do lahu, tak dietatko ma pokrcene a vylozene nohy hore. Ale taketo polohovanie ma viacero kocikov ako som si vsimla, tak snad to nebude az tak vadit.
ahoj katarinkad, tak sme boli mrknut tento kocik v inom obchode a predavacka mi ho pekne predviedla. Myslim, ze to polohovanie je v pohode, takze sme sa rozhodli, ze ho kupime. A vy ako, kupujete ho? Akurat mi povedala, ze nie vsetky farebne kombinacie, co su v katalogu sa daju objednat, ale nevadi, my sme si vybrali tu kombinaciu black-gold a ten sa u nich objednat da.
my ho uz mame od vcera doma. A je nadherny!!!!!!!!!! Lahucko sa ovlada, jednou rukou v pohode, aj sklada sa celkom lahko, tak sa z neho vytesujeme. My mame vo farbe Black/Dolphin. 😵 😵 😵 Nam predavacka povedala ze tak o mesiac pride, ked sme si ho boli objednat a o tyzden nam uz volali ze je na predajni. Ani sme ho tak skoro necakali. 😉 Akurat autosedacku je problem zohnat v ciernej farbe, asi skusime pozriet vo Wiedni.
no super, pozriem ako vyzera ta tvoja farebna kombinacia, ja rozmyslam, ze ho kupime az tak v oktobri, kedze mam termin az november. A chcete autosedacku presne k tomuto kociku? My nie, kedze ju nebudeme moct pouzivat na kocik, lebo male bude v zime a v lete mu uz bude male vajicko asi. Vajicko mame vybrate Chicco.
skus napisat tu
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...