Kočík 2v1 verzus. 3v1

malebiele
1. júl 2020

Ahojte mamicky, pomalicky sa obzerame po kociky a preto by ma zaujimalo, co by ste odporucali viac?
Kupit dvojkombinaciu alebo trojkombinaciu? Vyuzili ste pri trojkombinacii sportovu cast alebo nie? Alebo je lepsie kupit dvojkombinaciu a nasledne potom golfovy kocik, mate skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

ovaaa
1. júl 2020

Vyuzila som 3 kombinaciu.

s_a
1. júl 2020

Mna od 3 kombi od hovorili, teda záleží, koľko chcete investovať, ja som sa pozerala po značkách do 500e, ale tie vraj nemajú kvalitnú športovú časť.. Tak kúpim hlboký z druhej ruky zrejme, ak mi v obchode samostatný nepadne do oka a potom samostatne športový 🙂

pa_tricia19
1. júl 2020

@malebiele pokiaľ viem, dvojkombinacia sa kupuje vaňa+športiak a dokupuje sa vajíčko... čiže tej športovej časti sa asi nevyhnes...teda aspoň čo som ja chodila po obchodoch, tak to tak bolo..

denkadenisa
1. júl 2020

@malebiele kupovali sme kočiar pred tromi mesiacmi a s manželom sme sa zhodli na 2kombinacii (vanička + športová časť) a vajíčko samostatne, kvôli bezpečnosti a praktickosti v aute. Vajíčko máme na pripájanie na isofix bázu s "nohou" čiže ju nemusíš pútať pásom, len klikneš a hotovo. Kúpili sme to ako set s pokračujúcou autosedačkou, myslím že do 7 rokov, a tá sa tiež pripája na tú istú bázu ako vajíčko. Na kočiar pripojím vajíčko pomocou adapterov. Vajíčka, čo sú ku kočíkom sa mi nepáčili, a nevedela som to takto skombinovať. A hlavne ja som mala podmienku, aby sme v aute k vajíčku nemuseli používať pas. Športovú časť som ešte nevyužila, keď malý trochu podrastie, tak potom.

kate_cs
1. júl 2020

Mám Moon Nuova a plne využívam športovú časť, golfový kočík ani nebudem kupovať. Syn má 20 mesiacov a v tej športovej časti ešte aj pospí, má dobre kolesá a je pevná a zároveň ju v pohode zložím aj sama do auta.
A keď som aj hľadala 2kombinacie, tak všetko bolo vanička+športová časť. Bez vajíčka. Nevidela som ani kočík, že vanička a vajíčko. Možno som pozerala zle, ale toľko moja skúsenosť.

smejko25
1. júl 2020

Veeelmi velmi zalezi od toho aka je 2 alebo 3 kombinacia 🙂 ja by slm uz nikdy nekupila 3 lebo sportovy kociar je straasne nespratna velka ogara 😁 ale samozrejme zalezi od tipu kociara 🙂
3 zeny mi radili ze mam si kupit len vajicko a vanicku a ze sportovy potom dokupim ale niee ja som bola mudra a kupila som 3kombinaciu a lutujem 🙂
Ale zato vanicku som 7M vyuzila uplne na maximum kazdy den 🙂 aj s vajickom slm bola spokojna..ked mala uz bude pekne sediet tak si priplatim za lepsiu do auta 🙂

Teraz som si kupila super sportovny kociar LAHKY a hlavne SPRATNY 😁

renatka1985
1. júl 2020

v 3-kombinacii nikdy neziskas kvalitnu autosedacku, ak travite vela casu v aute rozhodne odporucam 2-combo a autosedacku riesit osve.
My to mame tak, vyuzili sme aj sportovu cast + sme dokupovali skladny "golfac"

dominka63
1. júl 2020

Ja mam 3 kombináciu a super je to camarelo sportiak je tahsi ale super zmesti sa tam aj 3.rocne dieta

malebiele
autor
1. júl 2020

Dakujem baby, tak potom asi skusim pozerat zvlast vsetko, pripadne tu dvojkombinaciu, to som nevedela ze je to vanicka + sportova cast, znama mi tvrdila ze vanicka + vajicko.. nevadi 🙂
Cenovo nechceme nic drahe, povedala by som max do 350eur, a aj to mozno vela hovorim, rozmyslame aj nad kupou z bazaru

@denkadenisa ake vajicko konkretne mate prosim?

smejko25
1. júl 2020

@malebiele inak da sa kupit vajicko ktore sa pouziva aj ako mini kociar presne ked niekam ides 🙂 ale neviem ako sa vola 🙂

denkadenisa
1. júl 2020

@malebiele vajíčko máme od Joie model i-Gemm a pokračujúcu sedačku Joie Stages ISOFIX (táto sa predáva s bázou, na ktorú pasuje toto vajíčko)