Kočík 2v1

stanka113
27. jún 2021

Ahojte, chcela by som poradiť pre 2 dieťa kocik 2v1 to znamená na štýl G MINI GRANDE, PETITE&MARS, KINDERKRAFT VEO,MAMAKIDDIES, ... Športový mame X lander X run 2019. Od kočíka 2v1 by som chcela aby mal väčšie kolesá a aby bol ľahší ako ten xlander nakoľko on je dosť ťažký. Aby mal vzadu sieťku alebo niečo podobné rozopínateľné a nie to okienko. Ďakujem

vsetkopredietatko
28. jún 2021

Ahoj,

pouvazovala by som nad Valco Snap Ultra Trend, je to spotrovy kocik, ktory sa ale vyuziva od narodenia a ma aj otocne sedadlo v oboch smeroch. Dokupila by som “tasku na babatko” a je to 🙂 prihladam link, kde je aj video a cenu ma tiez paradnu. Myslim, ze sa daju dokupit nafukovacie vacsie kolesa a potom by to mohlo byt “ono” 🙂

https://www.predeti.sk/kocik-sportovy-valco-sna...

Ja mam cisto sportove Valco snap 4 sport trend a je paradny. Ten ma nafukovacie kolesa.

Zavisi od rozpoctu … ak mi napises kolko je strop, mozem ti napisat viac moznosti 🙂

stanka113
autor
2. júl 2021

@vsetkopredietatko ďakujem no práveže tento sa mi vôbec nepáči a ani ta predstava tej tašky pre bábätko. Skôr by som chcela ten 2v1 kde sa vanička zloží alebo teda prerobi na športový. Nakoľko športový mam a som s nim veľmi spokojná.

lauxx3
2. sep 2021

@stanka113 my máme maxi cosi zelia a je super som veľmi spokojná