Ahojte. Prosim napiste mi, v com vozite vase deti. Odskusali sme uz niekolko kociarov,ale zatial sme nenasli nic vhodne. Mala ma 1,5 roka a cca 85 cm. Hladam kociar,v ktorom by mi vydrzala do buduceho roka, prip. do 3 rokov, keby sme nutne potrebovali rychly presun. Problem je v tom, ze hladam sportak, odpruzeny,s nafukovacimi kolesami, uplnym sedom (britax b motion plus ho teda nema) a aby nezaberal vela miesta v aute. A este ovladatelnost jednou rukou. Kupili sme Valco snap sport a kopali sme do brzdy a rucka sa nedala nastavit,. Sed mal v pohode. Dalsi sme skusali Joie Mytrax a do neho mi uz mala nevojde. Striesku mala tesne nad hlavou a nohy jej trcali. Britax je velky, ale nema dobry sed, hrbila by sa. Existuje kociar, v ktorom som ju este mohla vozit?
@jersey87 ahoj,ja použivam bebetto nico..moj maly má 15 mesiacov a kočik je dostatočne velky...ale do auta nieje moc skladny...je trošku vedšii ale inak som spokojná 🙂
Naco je 1.5r dietatu uplny sed nejako nechapem..
Odporuca. VALCO snap4 TREND. Kupovala som jo ked mala dcera 1.5r a je najlepsi zo vsetkych vo som mala.
A lahucky a skladny..a dobre tieni.
Petite & Mars street, spĺňa všetko okrem odpruženia. Nafukovacie kolesá sa dajú bez problémov dokúpiť. Môj syn má 21 mesiacov a miesta v ňom až až.
Baby jogger city mini gt a aj ked nerozumiem tomu uplnemu sedu, je mozne na nom vymenit zadne kolesa z baby jogger elite a bude vzpriamenejsie ten chrbat. Môj ma 2r a 8 mes a vozi sa v nom stale ;) Skusala som ho dostat do petitmarsu, ale striesku som mu uz ponad hlavu nedokazala dat, GT sa perfektne ovlada aj jednou rukou.
My sme sa už stretli dnes v téme s joie, no začínam uvažovať o Britax B-motion 4 plus 2018 - má nejaké vylepšenia oproti 2017, alebo som našla coletto joggy, to je síce poliak, ale kočík ma zaujal - , len sa čaká na verziu 2018, kým príde do predaja, tak keď už bude niekde v ponuke, tak si ho určite pozriem - aspoň pre porovnanie.
@jersey87 ale ha pisem o inom valcu!!! Novinka 2017...tam nebudes kopat do nicoho..je skvele..vylepsene..ja som vysoka tak toto som extra pozerala aby bola polohov. rucka a nekopala som do tycky. Dizajnom je ako Street od Petite mars ale mack 3kg menej a ovela lahsie sa manevruje.
Pozri si moj fotoblog prispevky z min.roka tam su fotky
Tu je fotka vedla kocika Street
@jersey87 pozri takto vyzera.babulky fakt je super...
Mala som aj bebetto Nico.to bol tank...
Aj ine kociky...aj som ich mrte vela skusala kocikovat, co kamosky maju. Ale keby tento skor vyrabali ani nemam o com rozmyslat. Je skvely.
@adus126 to by som nekupovala..to je klasicke valco len ma nafukovacie kolesa a preto sport.tym padom je aj o nieco tazsi.ale to by az tak nevadilo..lenze kopat budes rovnako...preto aj cena je ako klasicke valco len priplacas za kolesa
Da sa kupit aj Trend s nafukovacimi..ale je to uplne zbytocne..ma super kolesa uz ten zakladny a uplne prejdu kazdy teren.
My mame Baby Active Sport Q a sme velmi spokojni.
Bumbleride
@terka1607 nieeee nehrka 😀 je to plast, ale je nejak tak opracovany, ze je to take makke cele, je uplne tichy, ovlada sa lahucko. Nema na nom co hrkat 🙂 Teren neviem aky myslis konkretne, ja ho pouzivam v meste, su tu rozne chodniky a ide sam, ci by zvladol aj vysokohorsku turu to neviem. Skus sa pridat do skupiny GT a tam ti baby lepsie poradia. Videla som ze piesok a sneh zvlada. Treba si ho odskusat a vidiet na zivo, kazdemu vyhovuje nieco ine
Takze napokon sme este nasli kociar Petite&Mars street na nafukovackach. Mame ho tyzden a zatial maximalna spokojnost. Velke tiche kolesa, odpruzeny pre nas tak akurat, lahko sa sklada. Rozpatie kolies je o 4 cm vacsie ako u Valca a tym padom sa nezmesti do kufra. Musime jedno kolecko dat dole, ale to je ciastocne i chyba auta. Ovladatelnost jednou rukou na jednotku. Uplne bez problemov tlacim kociar a drzim dieta. Radost ist na prechadzku. Velka strieska, nastavitelna rukovat, takze ani pri rychlej jazde nekopem do brzdy. Ale ma i jeden minus a to, ze brzda sa odblokovava nahor spickou, co moze byt v letnej obuvi problem. Ale nie je to pre mna to hlavne, takze maximalna spokojnost.
ahojte, otazka trocha od veci, ale mam doma coletto joggy, nemenili ste niektora striesku z kocika petite and mars? neviete ci by pasovala na coletto?
Určite greentom. Je až do 18kg a je naj kočík. Lahucky skladny ľahko ovládanie jednou rukou. A ešte aj ekologicky. Iný už nechcem. Malý ma vyše 2 roky a ma v ňom dosť miesta. Jedine co nemá čo ty máš v podmienkach je odpruženie a nafukovacie kolesá. A take by som ja nikdy nechcela a ani som nemala.