Ahoj baby. Poradte mi prosím značku kočiara moderátorky Kvety Kmotorkovej Horváthovej. Mala fotky v Novom ase. ďakujem.
Myslím že je to concord fusion. 🙂 Má ho aj jedna známa a je myslím veľmi spokojná. 😉
hodte sem link s fotkou, nech si ho kukneme 😉
JA si myslim podla fotky, ze to je Kocik Concord Neo.
Neviem prihodiť fotku, urobí to niekto, prosím.
a videla si aj tie fotky na nete??? 🙂
vam sa ten neo paci??? ja som pozerala klasicky cocord fusion, tak ten je pekny, ale toto?hmm mozno tak do velkeho mesta... 😒
Mne sa páči, práve tým že je taký futuristický. Ale čierny, alebo červený.
Krasotka, kukni na nete http://www.predeti.sk/?idmenu=273 a vyber tam kocik Neo (sivy) a tam mas aj hlboky kocik.
superkočiar čo má... ešte jedno bábo a mám podobný...
ja Kvetke veľmi prajem, že je tehu, z celého srdiečka
aj kočík je pekný a malá zlatunká
Ja prajem každej žene nech zakúsi ten úžasný pocit byť maminkou... 🙂
a kvetka este neporodila, vsak uz mala, ci nie 😕 ???
porodila mixi
jeeej, super 😵
Porodila Paulínku
noooo 😀
Kvetke gratulujem, ani som nevedela, že už má bambuľku a kočík je nádhernýýýý....
ja mam concord fusion... ten neo sice vyzera dizajnovo super, ale chyba mi tam odkladaci kosik dole, co je vcelku prakticka vec si myslim
nakupny kosik 😀
krasne babatko 😵
ten kociar je suprovy a velmi im to pristane.Ako vsetkym maminam 🙂 .
joj ospravedlnujem sa a opravujem,prajem kvetke z celého srdce len to naj a aj jej dcérke
tak dlho naň čakali
Pridavam asa k blahozelaniu ku malej Paulinke, je skutocne krasna, prajem vela zdravicka a nech robi svojim rodicom len radost 😵
ale ten kocik by som nechcela ani zadarmo
ahoj marse...suhlasim s tebou...ani ja by som taky kocik nechcela..pripada mi moc prekombinovane....ale hlavne,ze sme sme vsetci zdravi..pozdravujem
Ahojte...
Kvetke to materstvo velmi svedci;).. Neo sa mi nepaci ale klasicky concord ano..ale hlavne ze su zdravucky;)... inak viete ze Kvetka chodila do GF?... 😵 ...
čo je GF?
Zuzka... je to nazov j centra(GinFiv)na liecbu neplodnosti v BA... chodim medzi snazilky ... takze som si ani neuvedomila tu skratku 😉 ...
Hmm, to neviem ale viem, ze kupila v BA v obchode na Kosickej ul. Obchod sa vola "pre deti". Ma aj netovu stranku.