Kočiar Jane, model: Epic Matrix Light 2 - Lassen 2017

livg27
29. jan 2018

Ahojte mamičky, prosím vás, má niektorá z vás skúseností s uvedeným kočiarikom? Chceli by sme kúpiť tento, ale rada by som si prečítala aj reálne recenzie. Na nete som žiadne nenašla.

Veľmi pekne ďakujem.

LUCIA

blanarovae
30. jan 2018

Dobry

blanarovae
30. jan 2018

Mali sme Jane crosswalk....podobny....vanicka bola malicka a sportova cast mi vobec nevyhovovala....tak sme predali a kupili iny...vajicko vsak bolo skvele...inak kočiar vrzgal....nvm mne sa neosvedcil...priznam sa vybrali sme si ho viac menej kvoli jeho farbe a krase

livg
30. jan 2018

@blanarovae Ďakujem pekne za info. Pomohla mi táto info...

libulibu
31. jan 2018

Ja som mala kocík Crosswalk s matrix vaničkou a nedám naňho dopustiť. Matrix som naozaj úplne využila a pri cestovaní som nemusela baliť aj vaňu aj autosedačku, bolo to fajn. Športový kočík bol priestranný a dal sa zložiť aj s konštrukciou. Občas sme ho dotiahli a premazali a fungoval ako nový.
Epic je podobný kočík, ale má trochu skladnejší podvozok. Ja by som do toho išla.🙂 odporúčam...

livg27
autor
31. jan 2018

@libulibu ďakujem pekne za info 🙂

blanarovae
1. feb 2018

Samozrejme kolko ludi tolko chuti.....

sonka1981
23. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

mne sa velmi nepači, ale každý vybera kočik podla seba. Najlepšie su trojkombinacie v neutralnej farbe.

blontimka
28. apr 2019

@livg27 ahoj. Máš ten kocik? Aký bol prosím tá?

livg
9. máj 2019

@blontimka nemám. Kúpili sme nakoniec Xlander Xmove 2018 a NEĽUTUJEM 🙂