Zdravím všechny zbloudilky a zbloudilce 😉 ,
už jste nekdo videl nazivo kocarek Sí? Je to letosni novinka od PP. Nebo ho snad uz nekdo mate? Plusy? Minusy?
Diky.
Aha, super, diky za info. Ja se tam chystala,tak to jeste odlozim.
ahojte,nemate foto?
Henri, tady je fotka: http://www.malli.cz/_psico805-peg-perego-si-com...
dakujem,vyzera dobre.ja som mala pri dcerke pliko p3 a bola som velmi spokojna.
No Pliko je/byl muj hlavni favorit, ale ted me trochu vikla Sí, ze je jeste o dve kila lehci. Ale nema madlo pred dite a nema sklopnou boudu pres cely dite.
mne to príde ako náhrada pliko lite, čiže kočík skôr na cestovanie a tak, na bežné každodenné použitie pre dieťa do roka to podľa mňa moc nie je...
Oli, to že nemá sklopnou boudu přes celý dítě myslim až tolik nevadí. Mně se na tom Sí hlavně líbí ty "jednoduchý" kolečka, ty zdvojený nemám ráda. Akorát tam není to madlo, ale já mám tyto golfky a madlo nám vůbec neschází 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=13963013&tab=5
Rozhodně už na pohledy u mě tedy vyhrává Sí 😎
Neviete mi povedat, ci ten PP Sí bude len cisto sportovy, alebo bude aj ako 3-kombinacia.
gt3 se da koupit na netu 11900 nevvim ted jako ho maji v malli .........a nebo sestava sedačka i s korba s fusakem asi za 22500
juuj, ten je peknyy 😵 tiez zacinam pomalicky rozmyslat nad golfacom, nieco skladne, lahke na leto, a snad aj aby vydrzal do dvoch rokov. Ktovie ci je vacsi co sa tyka vnutra ako pliko... 😕
myslite si ze sa nan neda dat to univerzalne madlo? No kazdopadne, tesim sa ked ho uvidim nazivo. Chcela som Casualplay downtown, no PP Si je teda lepsi 😝
no ja sa tiež obzerám po SÍ 😀 vyzerá superne a nie je drahý 🙂 🙂 🙂
ja este rozmyslam ci PP Sí alebo Cosatto Pogo..pacia sa mi oba, ked budeme vyberat tak budem musiet ist na obhliadky po obchodoch
ahojte, ma ho uz niekto?? moj vyber sa konecne zuzil 😀 😀
ahoj, aj tu sme sa stretli? 🙂))
som ho povodne chcela...
ma ho kamoska a je fajn 😉
prosim ta a da sa polohovat do lahu? lebo som uplne unesena uz z neho 😀
4kila lahsi oproti solanu, no nekup 😀 alemusim vediet, ci sa mala vyspi v nom
standu kamaratka ho ma a ma marcove babo - ais ako aj ty a maly s av nom v pohodke vyspi ma okolo 11kg,
dik, ja len fakt chcem vediet aky je uhol max sklopenia 😉 inak som pren na 99% rozhodnuta
az uplne do lahu nejde..aspon myslim. Solano je oproti nemu kvalitnejsie. 😎
ale tie 4 kila rozdiel....hm tak este pouvazujem
prave nam dosiel domov, idem ho vyskusat von aj foto pridam 😉 vyzera super, lahko sa sklada, je lahky, ide takmer do lahu (cca 170stupnov) takze zatial som spokojna 🙂 uvidime ako to pojde vonku
tesime sa na foteckyyy
uz su 😉 dojem zatial dobry, je to nezvyk oproti sportiaku, je lahucky, verim, ze si zvyknem na rucky 🙂 krasne sa v nom mala ulozila na spanie, miesta dost. velmi ocenujem stiahnutelnu striesku az k nozkam. troska nas vytriaslo po kockach, ale nic strasne (co by som chcela od golfiek 😀 )
akej farby si zobrala?
cierny pasikavy...titanio stripe. chcela som zeleny cedro ale mm sa lepsie pozdaval cierny a mala som dobru naladu tak som mu urobila po voli 😀 este ze tak, lebo mi volali ze uz maju posledny, cierny, a completo- chcela som sportivo. na cedro, alebo hocico ine v oboch vybavach by som cakala minimalne mesiac.
standu, blahozelam k novym golfkam 🙂 dnes som aj ja bola pozerat golface a skusala som aj sí, ale moc ma neoslovili, ja som hladala nieco skor take pevnejsie, pre mensie dieta, pre vacsie je sí v pohode
Ja konkretne pasiem po Pliku, ale skusala som aj Inglesina Zippy a objavila som aj Patron Vega, to je na leto super vzdusne
Ahoj Oli, také mě to zajímá. Ale psala jsem do Malli. a prý bude začátkem března 😉