Kedy z vaničky do športovej časti?

17. mar 2023

Ahojte, kedy ste prešli z vaničky na športový kočík? Môj syn ma 6m a už zvedavý sa hnevá keď nevidí z kočiara, tak rozmýšľam prejsť na šporťak.

amonet
17. mar 2023

zalezi od sportiaku, my sme mali taky ze siel uplne do lahu, a nasa uz zacinala sama sediet tak sme presli. ak je to nesediace babo zvazila by som, pasivny sed je zly pre vyvoj

sajmonka_1216
17. mar 2023

moja od 5,5 mesiaca cca ale nesedela ešte.. presne ako tvoj už nechcela ležať a ked mohla pozerať, tak je spokojná.. ale tiež som jej ho sklopila, že viac ležala ako sedela, ale videla von...

kp7333
17. mar 2023

v 5.mesiaci, lebo deti boli zvedave, nechceli lezat vo vanicke, plakali, ked nic nevideli. mali sme sportiak, ktory sa dal dat do lahu a bolo to koncom jesene, tak isli rovno do fusaku.

denkatn
17. mar 2023

zavisi od dietat, pre zvedave deti je to velka zmena, ja som moju dala tiez skoro, lebo uz chcela vykukat a pri lezani sa nudila. ked to citis, kludne jedenkrat skus, dobre zabal dieta a na chvilu chod von. ak sa osvedci mozes davat sportovy. na spanok na lepsie zabalenie dietata je v tomto pocasi este dobra vanicka.