Ahojte, kedy ste prešli z vaničky na športový kočík? Môj syn ma 6m a už zvedavý sa hnevá keď nevidí z kočiara, tak rozmýšľam prejsť na šporťak.
moja od 5,5 mesiaca cca ale nesedela ešte.. presne ako tvoj už nechcela ležať a ked mohla pozerať, tak je spokojná.. ale tiež som jej ho sklopila, že viac ležala ako sedela, ale videla von...
v 5.mesiaci, lebo deti boli zvedave, nechceli lezat vo vanicke, plakali, ked nic nevideli. mali sme sportiak, ktory sa dal dat do lahu a bolo to koncom jesene, tak isli rovno do fusaku.
zavisi od dietat, pre zvedave deti je to velka zmena, ja som moju dala tiez skoro, lebo uz chcela vykukat a pri lezani sa nudila. ked to citis, kludne jedenkrat skus, dobre zabal dieta a na chvilu chod von. ak sa osvedci mozes davat sportovy. na spanok na lepsie zabalenie dietata je v tomto pocasi este dobra vanicka.
zalezi od sportiaku, my sme mali taky ze siel uplne do lahu, a nasa uz zacinala sama sediet tak sme presli. ak je to nesediace babo zvazila by som, pasivny sed je zly pre vyvoj