Ahojte mamičky, kedy ste dávali drobcov do športovej časti? krpec má 4 mesiace, hlavičku si už udrží pekne, občas sa ešte zakolíše.
@snazilka_bio_mamka v 6 mesiacoch. Aj to len preto, lebo už nechcel v hlbokej časti ležať. V športovej bol naležato alebo v polosede
@snazilka_bio_mamka do športovej časti som dala syna, keď vedel sám.sedieť
V 5m- ale nie do sedu. To som začala až keď zvládol pekne sedieť. Dala som ho tam, lebo sa mi začal plaziť po vaničke a nevedel tam vydržať, chcel vidieť svet okolo neho. V športovej časti je spokojný.
Cca v pol roku.
@snazilka_bio_mamka malo by ist az ked vie samo sediet. Ja som davala starsie deti niekedy okolo 8-9 mes. Ale vo vanicke neboli vobec. Nosila som v nosici ci satke. Najmladsi ma o chvilu rok a je stale vo vanicke. Stvornozkuje len malo a to len teraz zacal. Nesedi vobec, zato uz davno obchadza nabytok. Riesime to s fyzio a neodporuca davat do sportiaka. Nech sa zbytocne nezdviha do sedu
Davala som skor ako sedela sama, ale mala to nalezato. Dala som ju kvoli pasom, lebo uz bola velmi aktivna a bala som sa, aby nevypadla z vanicky.
Ja asi 5 a pol mesiaca. Ale len na ležato☝🏼 Bola očividne šťastnejšia,videla na okolie.
5-6m ale dokým nesedel, len v ňom lezal. Mala som športový co šiel dat do úplného ľahu
Dakujem zienky, tak este máme cas teda 🙂
@snazilka_bio_mamka ja v 5 mesiacoch keďže bolo leto, ale bol iba v ľahu