Kedy ste začali dávať deti do športovej časti?

Ahojte mamičky, kedy ste dávali drobcov do športovej časti? krpec má 4 mesiace, hlavičku si už udrží pekne, občas sa ešte zakolíše.

lneviemmeno
5. dec 2024

@snazilka_bio_mamka ja v 5 mesiacoch keďže bolo leto, ale bol iba v ľahu

226lenka
5. dec 2024

@snazilka_bio_mamka v 6 mesiacoch. Aj to len preto, lebo už nechcel v hlbokej časti ležať. V športovej bol naležato alebo v polosede

angeli121212
5. dec 2024

@snazilka_bio_mamka do športovej časti som dala syna, keď vedel sám.sedieť

paulina291
5. dec 2024

V 5m- ale nie do sedu. To som začala až keď zvládol pekne sedieť. Dala som ho tam, lebo sa mi začal plaziť po vaničke a nevedel tam vydržať, chcel vidieť svet okolo neho. V športovej časti je spokojný.

maryetta
5. dec 2024

Cca v pol roku.

daja07
5. dec 2024

@snazilka_bio_mamka malo by ist az ked vie samo sediet. Ja som davala starsie deti niekedy okolo 8-9 mes. Ale vo vanicke neboli vobec. Nosila som v nosici ci satke. Najmladsi ma o chvilu rok a je stale vo vanicke. Stvornozkuje len malo a to len teraz zacal. Nesedi vobec, zato uz davno obchadza nabytok. Riesime to s fyzio a neodporuca davat do sportiaka. Nech sa zbytocne nezdviha do sedu

cimage
5. dec 2024

Davala som skor ako sedela sama, ale mala to nalezato. Dala som ju kvoli pasom, lebo uz bola velmi aktivna a bala som sa, aby nevypadla z vanicky.

luciaruz
5. dec 2024

Ja asi 5 a pol mesiaca. Ale len na ležato☝🏼 Bola očividne šťastnejšia,videla na okolie.

lucia13022023
5. dec 2024

5-6m ale dokým nesedel, len v ňom lezal. Mala som športový co šiel dat do úplného ľahu

snazilka_bio_mamka
autor
5. dec 2024

Dakujem zienky, tak este máme cas teda 🙂