Ahojte, chcem sa spýtať kedy by som mohla už dať synčeka do sportovej verzie kočíka? Ma 6 mesiacov ale ešte nesedí. Ked je vo vanicke a nespinka tak sa stále snaží dvíhať a nakláňať aby videl všetko okolo.
Vďaka🙂
Ja som mojho dala vtedy ked uz bol zvedavy na svet okolo. Predchadzalo tomu vozenie vo vajicku, lebo tam nelezi je to taky polosed. A kratko nato sup do sportoveho. Mal korytkovy lah/sed v sportovom kociku. Takze pohoda. Podla mna uz mozes ak nebude v pevnom sede ale takomto naklonenom lahu.
Ja som dala už v 6 mesiacoch. V hlbokom vrestal, lebo videl len tu kupolu nad hlavou a v sportaku mohol pozerať okolo seba.
dala som ju tiez tak ked sa jej nepacilo vo vanicke. mala cca tych 6 mesiacov. kludne ho daj, samozrejme nie hned do sedu 🙂
Ja som dala pred cca 2tyzdnami to mal 6 a pol mesiaca. Hlboky uz mu bol viac menej maly 😂
Moj 2syn bol v sportovom v 4m. Sice len lezal ale vo vanicke uz bolo tesno a este to bol aj najhosi kocik tak som ho rychlo predala a dala sportovy.
daj mu v sportaku mierny sklon, aby videl a ked zaspi vyrovnaj, starsi bol od 5 mes, mladsi teraz stvormesacny uz tiez zacina vymyslat tak chodime von ked je unaveny
Ja som dala syna keď mal 6 mesiacov, tiež ešte nesedel. U nás bol vždy rev v hlbokom. Nemal čo obzerať