Ahojky.Potrebovala by som radu,mam 5 mesačné dieta a už si aj v kočíku dviha hlavu,kedy ju mozem dat do športového?vy ste odkedy použivali športový kočík?dakujem za rady
5 mesačný mi už vo vanicke nevydržal, musela som ho vybrať a nosiť na rukách. To bolo v decembri, tak sme mali a vyber, bud nechodit von na prechádzky, alebo športový kočík... Máme korytkovy, nebol žiadny problém, dodnes miluje vychádzky v kočíku. Aj fyzio hovorila, že v korytkovom môže kľudne aj skôr, aj keď ešte samostatne nesedí.
Ja som športiak používala od cca 5 mesiacov lebo som mala veľké deti a nezmestili sa do vaničky. Mala som však taký, ktorý sa dal dať do úplného ľahu a tak som deti vozila až pokiaľ nevedeli sedieť.
Do uplneho lahu kludne moze.
Mam kocik kde si viem prehodit vanicku a korytko za 5 minut, takze som asi do 8 M striedala vanicku a sportovu cast. Na ranny spanok bola vo vanicke a poobede na vychadzku v korytku.
Vsak ak sa da dat do uplneho lahu tak mozes aj teraz 🙂 ja som od 6M striedala vanicku a sportiak podla toho ako bolo vonku, kedze vanicka je pohodlnejsia a viac chrani... 🙂 od 8M uz naplno vyuzivam len sportiak... kedze sa uz vie pekne posadit.. 🙂
My sme od 6m využívali športový ale len v prvej polohe, ta bola skoro v ľahu, kvôli chrbtici a potom tuším od 9 lebo začínala byt jar už normálne posediacky
Ešte ju môžeš dat na bruško vo vanicke. Mne tak kukala veľmi rada z kocika
Velmi sa dviha ze uz chce sediet,sportovy kočik sa da nastavit a na brušku sa jej velmi nepači a uz pomaly sa nezmesti do vaničky
@lilla23 ak len dviha hlavu a stale sa zmesti, nechaj este hlboky, mozes ju otocit na brusko napr.
ak je z dlhsich deti, ze ti do vanicky pomaly nevojde, mozes dat aj sportovy, ale najlepsie taky, ktory sa da sklopit uplne do polohy lezmo, nie korytko a nie polosed
@lilla23 oficialne tu aj pediatricka radila az ked sedi samostatne. dovtedy si tym noci chrbticu...