Keby ste si mohli kúpiť hociktorý kočík, ktorý by to bol?

anickapatsch
25. júl 2021

Možno zvláštna otázka, ale rada by som poznala názor maminiek ktoré prestriedali viacero kocikov, ktorý by si momentálne vybrali, bez ohľadu na rozpočet. Kocik pre babetko, tj. vanička podmienkou. Či bude len hlboký, alebo dvoj či troj kombinácia nerozhoduje. Rovnako aj terén nie je podstatný, skôr niečo univerzálne aj do mesta aj do prírody. Ďakujem za každý tip 😁

s_a
25. júl 2021

Kebyže mám ešte pár stoviek naviac na kočík tak by som si kúpila tento na jazdenie po "dedine" 😁 jedine prečo som si ho nekúpila je, že som potrebovala skladny športiak aby zabral v aute čo najmenej miesta.. a nechcela som veľmi ani korytkove sedenie

https://www.miminkovo.sk/kociky/kombinovane-koc...

riamia91
25. júl 2021

Ten, čo mám. Len ja mám 2-kombináciu.
https://www.brendon.sk/abc-design-salsa-4-air-d...

katkakio81
25. júl 2021

Ja by som urcite kúpila Bugaboo fox.

ladyblcha
25. júl 2021

Chcela by som vyskusat britax seed papilio, ale uz nebudem mat moznost 😁
Seed Papilio

sofiadi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofiadi
25. júl 2021

@s_a ja to isté 🙂

dori92
25. júl 2021

Urcite len britax go big 🙏😊

zuzanka.zuzu
25. júl 2021

mam cybex mios a je TOP 👍 uz tak vela krat som si povedala ako dobre sme vybrali 🙂 a nie, nepredavam, on je naozaj top 😉

evelyn226
25. júl 2021

Tak ja by som si vybrala oyster zero a k nemu vaničku a vajíčko dokupila. (momentálne ho mám a som mega spokojná ale len čisto sportiak z MK som si kúpila lebo syn už bol na vaničku veľký).
Vanička 'patrí' na iný oyster zero ale dajú sa dokúpiť adaptéry a krasne naň zapadne. Vidieť aj na foto striešku aká je veľká, dieťa leží nie je v pololahu a keď je väčšie a sedí ma miesto kam si položí nožičky, nemá ich zbytočne skrčené alebo voľne padnuté. Je širší takže väčšie dieťa aj vo fusaku sa zmestí a nemá zúžený priestor. Ľahký, spratny, a okrem striešky vieš dať celý poťah dole a oprat ho. A tiež ak chceš dať vaničku, nemusíš nechávať športový poťah na kočíku. Dáš ho dole a funguješ. Čo sa týka nákupu s igelitkou. Jediná nevýhoda aspoň pre mňa, že košík je v ľahu menej dostupný. A aj ked dieťa sedí, ťažko natlačim bežnú igelitku s nákupom. Spotená som už, keď sa len rozhodnem ísť urobiť nákup. Ona sa tam zmesti dokonca za ňu dam ešte ďalšiu menšiu tašku ale dostať ju dnu alebo von 🙈

A druhý kočík by som brala ale pre mňa je ťažký na nakladanie vykladanie z auta, čo je u nás časté... Brio/britax go, go big, next... Teraz si nespomeniem, ktorý z nich to je. Ale ma aj predné kolesá väčšie, predĺženú striešku a dieťa je v úplnom ľahu. Mala som chvíľu brio go a košík na nákup super, starší syn keď nevládal, postavil sa na tyč, chytil sa rúčky a pohode som ich spolu odviezla. A na dĺžku je naozaj dlhý.

Keby mám tretie dieťa, tak bojujem s myšlienkou, že ktorý kočík kúpiť lebo sú oba pre mňa super. Momentálne by som nemusela riešiť ani spratnost do auta alebo bytu lebo by sa zmestil aj väčší. Skôr cena a okolnosti, ktoré by nastali by som riešila. 😊😉

vvverunkaaa
25. júl 2021

Bugaboo mam a nedam dopustit 🙂 perfektny !

selu11
25. júl 2021

@dori92 Moja reč 😉
@anickapatsch Pri prvom sme najskôr mali Moon, potom sme kupovali nový športový Britax go big, to sme si povedali, že keď bude druhé, kúpime len vaničku a necháme si ho. Teraz som tehotná a ješitná, chcela som nový Bugaboo fox 2, alebo Joolz hub +
Predavač v obchode si nás pamätal a povedal, ak stále máme Britax tak nech nevymýšlam, že spokojnejšia určite nebudem. Recenzie na oba kočíky ma tiež utvrdili v tom, že ostanem verná Britax.

nati41
25. júl 2021

My sme vybrali značku ANEX e type, po prezretí množstva videí sa nám zdal úplne že top a najpraktickejší aj keď drahší. Iný by som asi nezvolila. Ale ešte naň čakáme takže skúsenosť povedať neviem, ale koľko kočíkov aj teraz pozerám i tak by som nezvolila iný, bola to láska na prvý pohľad bez ohľadu na cenu.

siska53
25. júl 2021

@anickapatsch keby som znovu mala.riesit kocik, tak ten ( z druhej ruky, lebo uz nevyrabaju) alebo na ten sposob, ako som mala - inglesinu magnum.

dori92
25. júl 2021

@selu11 my sme mali tiez prvy moon 😁😁😊

selu11
25. júl 2021

@dori92 Aká náhoda 😉 Ten moon sme mali z druhej ruky, potom keď sme ho predávali a doma už bol Britax sme sa s manželom smiali, že na moone nie je posilňovač riadenia. Britax ide jedna báseň!

andrea_ff
25. júl 2021

@selu11 aj ja mam britax go a je to moj piaty kocik.... a teda je topka.
Takze autorka....ak chces korytko, tak bugaboo fox, alebo jooz day....ak nie, tak Britax go, alebo Joiz hub....
Tolko moj nazor, co mam odpozorovane.
Pripadne este zamiesam karty....
Cybex priam
🤷‍♀️😂😂😂😂🤔

vsetkopredietatko
26. júl 2021

Za mna urcite ABC Design Salsa 4 air
- nafukovacie kolesa zvladnu kazdy teren
- priestranna vanička
- nekoryytkove sedenie na priestrannej sportovej casti (pouzitelne aj skor ako 6 mes veku babatka)
- vhodny aj pre vysokych rodicov
- priestranny nakupny košik
- pomer cena vykon je super
- predlzitelna strieska na vanicke aj sportovej casti
- kočik nehrka, je kvalitny, nevyhega sa za sezonu

S tymto kocikom vydrzite kym babtko kocik bude potrebovat, jedine, ze by ste chceli mensi kocik potom neskor, tak vymenite za golfač 🙂

Ak mate viac otazok o kociku, kludne napiste spravu, odpoviem 🙂

riamia91
26. júl 2021

@vsetkopredietatko veru, používame ho aktívne už rok a až na pár škrabancov, stále ako nový, nevŕzga a to si už prešiel iné cestičky. My dokonca máme v aute golfáč, ale stále nosíme takmer všade Salsu, čiže ľutujem jedine kúpu toho golfáča 😅.