Prosím poraďte mi. Máme vyblednutú striešku na kočiari Zopa Fusion a chcela by som novú. Neviem kde ju mám zohnať či niekde na internete alebo na bazári možno niekto predáva. Netuším no súrne ju potrebujem. Prosím mamičky i nemamičky pomôžte mi. Ďakujem. 🙂
@luckybara no len neviem kde sa to da presit lebo ju mam ciernu a ta dost vybledla oproti inym castiam na kociku a nevyzera to dobre...
www.mimibazar.cz/darint vyzkoušej u ní.má tam i fotky co a jak dělala 🙂 a pak dej vedet,jinak myslim si že nová pokud se dá sehnat bude drahá...
@janamatejkova jeste je na mimibazar.cz/natydom ale bohužel mi trochu vázla s ní komunikace...
@luckybara No ďakujem. Napísala som jej tak uvidím čo mi odpíše. 🙂
@luckybara ahoj no odpisala mi darint ze oni take nerobia. Tak mi to nepresiju ani neurobi novu. Tak neviem. Cakam este na druhu odpoved.
@janamatejkova ahoj tak to je mi líto,tak vyzkoušej ješte tu natydom na mimibazaru...držím pěsti
@janamatejkova tak jak si dopadla?
ahoj ale nijako...ta druha pani sa mi vobec neozvala doteraz a nic som teda nezohnala co ma dost mrzi 😢
zkus mimibazar.cz nebo jen přešít potah, já nechávala přešít kočár na mimibazaru u darint,a můžu jen doporučit.. 🙂