Kde zoženiem nové kolesá na X-lander?

lien_ka
26. nov 2012

Kde sa daju kupit alebo objednat zadne kolesa na kocik X-lander XA 2010, prip.aspon 2 duse a 2 plaste?

kubinca
26. nov 2012

no ja som minule tiez riesila zadne koliecka, a jedine co som nasla bolo toto: http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-... , mne na jednom koliecku vypadol ventil, ale nakoniec som nemusela kupovat celu dusu, sla som do cykloobchodu a tam mi to opravili,a ked sme pichli dusu, manzel zalepil..... 😉

viki_a_ben
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fanta
27. nov 2012

skús napísať na mail zo stránky bambini.sk, písala som im v lete, a nebol problém, koleso mi poslali do cca dvoch týždňov, stálo okolo 30 EUR. Ale ja som u nich kočík kupovala, ale neviem či si to nejak overovali a iba preto ho poslali, to bolo ešte v roku 2009, v každom prípade za skúšku nič nedáš, boli veľmi ochotní

janca1982
29. apr 2013

Ahoj! Vie mi niekto poradiť, kde zoženiem plášte na x lander, zadné kolesá?

inffinity
29. apr 2013

my sme kočík kupovali v trnave jen si nemužu vzpomenou jak se ten obchod jmenuje, ten pan rikal že dela i servis určite by vedel objednat aj kola nebo plašte.. našla jsem http://www.bambini.sk/ toto je ten obchod

lajlika26
22. nov 2013

Ja hladam tiez tie zadne kolesa,mate este nejake typy,kde by som ich mohla este hladat?

foxinecka
4. jan 2014

Ak niekto potrebuje este, mam na predaj set zadnych kolies 🙂

slavik15
5. jan 2014

Foxinecka, ja potrebujem dva zadne plaste, mas aj tie? a za aku cenu?

kejtrinamicool
31. máj 2015

ahojte ja by som práve potrebovala predné koleso/kolesá, ale celé... ? nemá niekto?

zulok
22. jan 2016

Ahojte, pasuju rôzne ročníky x-landerov k sebe? napriklad, keď mám kočík ročník 2008, či naň pasujú kolesá z 2010 a tak..Ďakujem

sisulka7
1. okt 2016

@foxinecka mate este?

foxinecka
1. okt 2016

@sisulka7 uz bohuzial nie, prepacte🙁

dinusa
29. apr 2021

Dobry deň, vie mi niekto poradiť kde zoženiem predne kolieska na kocik x lander x-pulse 2015? Alebo nieco podobné, co by pasovalo. Ďakujem