Ahojte , prosím vás pekne neviete my poradiť kde vykupujú kočíky bazár atd...
Dakujem
Odnes do zalozne
@luciannka83 no by ma ako fakt zaujímalo koľko tak by dostala za kočík v zálozni....
@luciannka83 Do záložne ? A to tam berú kočiký?
Daj sem do bazár a, alebo na bazos alebo marketplace na fb
Fb -babybazar Levice, babybazar Nitra
@hettinka ja som napr predávala športový petite mars street ale nový a aj to trvalo minimálne pol roka a sestra napr predávala bugaboo donkey a predala ho tuším do mesiaca...
@robertap problem je v tvojej cene za kocik mas ho od juna 2020 chces predat takmer za plnu sumu to proste takto nejde otazka je aj preco ho takto skoro predavas
musis upravit sumu a ponukni ma fcb na marketplace
ja som ocik za 430e predavala po 200e a postupne som znizovala cenu, podarilo sa po niekolkych mesiacov ( asi po 7m ) za 150e a to som mala stastie, lebo rovnaku znacku mali aj za nizsiu cenu a nevedeli predat. no moj mal krajsiu farbu - tmava hneda vnustro svetlohnede a modry lem.
A prečo predávaš prakticky nový kočík? Inak ta tu cenu neviem ci ho predáš...
Tiež myslím, že si to prehnala s cenou, tieto camarela sú na každom kroku a za smiešne ceny. A keď ho nechceš dať lacnejšie tak si ho nechaj, ak nechceš ísť pod cenu, no neviem ani v takom bazáre ti nedajú toľko eur zaňho. Prepáč ale za takú cenu sa dá kúpiť oveľa lepší a kvalitnejší kočiar tu.
A prečo predáva? No asi preto, prečo predáva drvivá vacsina tieto kočíky po krátkom case. Pol roka sa využije vanička a zbohom, športové časti z týchto kocikov sú otrasné a veľké..
Kočík predavám preto lebo ho nevyužívam, využivala som iba vajíčko.Mám starší kočik ktorý využivám , a tento chcem predať .Cena nieje 300 zlé som napisala , dakujem že ste my pripomenuli cenu .Hňeď to opravím
@jvasenka Ahoj ak sa smiem opytat, kolko eur ti ponukla ta pani na market? Ďakujem. nahodou kontakt na nu?
@ewelinka21 dala 80€ s tym ze kocik uz mal nejake poskodenia, mal tasku (ale ta mala.odtrhnute putko) bez prebalovacej podlozky, so sietkou proti dazdu a hmyzu bez autosedacky..na fb je bubinko bazar kocikov (nalepkovo)
@jvasenka ahoj, prosim ta nedas mi kontakt na pani? Rada by som jej ponukla svoj. Dakujem
@jvasenka nedari sa mi najst teen bazar na fb. Dakujem
@katymichal076 https://m.facebook.com/jan.kociar.7?tsid=0.6691...
Ak by ti to neslo napis spravu poslem ti to tam 🙂
@jvasenka dakujem pekne mam to 😊
@jvasenka ako sa vola tá pani?
@natasa123_ ja som hore pridala link na ten výkup, pán si po to prišiel do ke
@robertap ved daj sem do bazáru a možno niekto kúpi...