Ahojte mamičky a budúce mamičky 🙂. Viete mi prosím poradiť, kde v Poľsku je možné kúpiť kočík Camarelo Malaga? Do Baby boo v Novom Targu som volala - bohužiaľ ho nemajú ☹ . Prosím, ak viete poradte mi 😀
Presne tak aj my sme kúpili v Novom Targu na trhu pod mostom, ale tiež sa volá sevilla, za 330 e trojkombinácia.
a ako ste spokojne ?
ahoj, aj my sme kočik kupili v novom targu mame ho v tyrkysovom prevedení... ked pôjdeš hlavnými schodmi dole na to trhovisko hneď to zbadaš naľavo...zvrchu sa pozri je tam mrte kočikov.. stal nas 370 ale aj s fusakom a bla bla trojkombinaciou a vybavou..urcite este zjednaj aspon 20-30 eur 🙂 na slovensku som pozerala stoja o 100-150 eur viacej takze sa oplati.. zatial nevieme ci budeme spokojní, ale je odlahceny, naozaj aj vanicka s kvalitneho materialu, velmi jednoducho sa sklada, rozklada, manevruje, co som ja ocenila, ked ho budem davat sama do auta... vanicka kocika je naozaj velka a pride mi komfortna, ostatne kociky mali taku malu vystielku, ze som mala pocit, že po 3 mesiaci sa tam uz nezmestia..a ma este vela takych vychytavok, sklopeni a tak.. podla mna je stylovy 🙂 najviac sa mi paci ze taska na spodu kocika sa da zazipsovat a je uzatvorena..ostatne kociky tam mali len taky otvoreny suplik...
PS : dala si len otazku nie diskusiu, takže každá z nás môže reagovať iba raz, preto som sa ti tu tak rozpisala 🙂
Ahojte 🙂 Tiez ho chcem ist v decembri kupit do Targu.... Tak cakam na vase skusenosti 😅 A zaruku davaju 2 rocnu?
ahojte baby
.U nas v Ziline ho tiez maju ,ja som si ho kupila tam a som velmi spokojna.Cena je velmi prijatelna nie moc vyssia ,ako v Polsku.Navyse sme dostali fusak ku kociku zadarmo a este nam zapozicali monitor dychu na 3 mesiace zdarma.Mate tam 2 roky zaruku a aj pozarucny servis.Ked sme prepocitali cestu do Polska ,tak by nas vysiel este viac ako v Ziline.A este Vam ho aj predavacky dokladne vysvetlia.
ahojte baby,
ja som si ho tiež kúpila v Žiline. Kúpila som si ho za 372eur, k tomu som dostala fusak ako darček zadarmo v hodnote 30euro. Super, nie? Nemusela som zbytočne prevážať do Poľska. Mam naň dvojročnú záruku a ešte mi ponúkli pozaručný servis na dobu 5 až 6 rokov. Takže ho mienim použiť aj k druhému dieťatku. Tá predajňa sa nachádza pri obchodnom centre Carrefour vedľa predajne Mounfieldu. Je to taký drevený domček.
ahojte baby!
ja som volal tiež do baby boo v novom targu, nemaju ho sice, ale vedia ho objednat. Trojkombinacia /vanička, športova časť a vajičko/ stoji 340eur. Boli veľmi ochotni. Dodacia doba je cca tyždeň.
Dnes sme ho boli pozerať v Trnave, je skutočne veľmi ľahučký, ľahko manipulovateľný, vanička priestranná.
Chcem sa oýtať v tej Žiline to je cena aj s vajíčkom už? a konkretne granada? alebo sevilla?
na trhu v novom targu ich majú....len v poľsku sa volajú sevilla 😉 my ho máme....stál nás 350€ 😉