Kde v Poľsku kúpim kočík Camarelo Malaga?

constanse
8. nov 2013

Ahojte mamičky a budúce mamičky 🙂. Viete mi prosím poradiť, kde v Poľsku je možné kúpiť kočík Camarelo Malaga? Do Baby boo v Novom Targu som volala - bohužiaľ ho nemajú ☹ . Prosím, ak viete poradte mi 😀

kikaneu
8. nov 2013

na trhu v novom targu ich majú....len v poľsku sa volajú sevilla 😉 my ho máme....stál nás 350€ 😉

monik83
8. nov 2013

Presne tak aj my sme kúpili v Novom Targu na trhu pod mostom, ale tiež sa volá sevilla, za 330 e trojkombinácia.

dzucky
8. nov 2013

a ako ste spokojne ?

sabrosa77
8. nov 2013

ahoj, aj my sme kočik kupili v novom targu mame ho v tyrkysovom prevedení... ked pôjdeš hlavnými schodmi dole na to trhovisko hneď to zbadaš naľavo...zvrchu sa pozri je tam mrte kočikov.. stal nas 370 ale aj s fusakom a bla bla trojkombinaciou a vybavou..urcite este zjednaj aspon 20-30 eur 🙂 na slovensku som pozerala stoja o 100-150 eur viacej takze sa oplati.. zatial nevieme ci budeme spokojní, ale je odlahceny, naozaj aj vanicka s kvalitneho materialu, velmi jednoducho sa sklada, rozklada, manevruje, co som ja ocenila, ked ho budem davat sama do auta... vanicka kocika je naozaj velka a pride mi komfortna, ostatne kociky mali taku malu vystielku, ze som mala pocit, že po 3 mesiaci sa tam uz nezmestia..a ma este vela takych vychytavok, sklopeni a tak.. podla mna je stylovy 🙂 najviac sa mi paci ze taska na spodu kocika sa da zazipsovat a je uzatvorena..ostatne kociky tam mali len taky otvoreny suplik...
PS : dala si len otazku nie diskusiu, takže každá z nás môže reagovať iba raz, preto som sa ti tu tak rozpisala 🙂

danusas
9. nov 2013

Ahojte 🙂 Tiez ho chcem ist v decembri kupit do Targu.... Tak cakam na vase skusenosti 😅 A zaruku davaju 2 rocnu?

januska215
14. nov 2013

ahojte baby
.U nas v Ziline ho tiez maju ,ja som si ho kupila tam a som velmi spokojna.Cena je velmi prijatelna nie moc vyssia ,ako v Polsku.Navyse sme dostali fusak ku kociku zadarmo a este nam zapozicali monitor dychu na 3 mesiace zdarma.Mate tam 2 roky zaruku a aj pozarucny servis.Ked sme prepocitali cestu do Polska ,tak by nas vysiel este viac ako v Ziline.A este Vam ho aj predavacky dokladne vysvetlia.

renatka80
14. nov 2013

ahojte baby,

ja som si ho tiež kúpila v Žiline. Kúpila som si ho za 372eur, k tomu som dostala fusak ako darček zadarmo v hodnote 30euro. Super, nie? Nemusela som zbytočne prevážať do Poľska. Mam naň dvojročnú záruku a ešte mi ponúkli pozaručný servis na dobu 5 až 6 rokov. Takže ho mienim použiť aj k druhému dieťatku. Tá predajňa sa nachádza pri obchodnom centre Carrefour vedľa predajne Mounfieldu. Je to taký drevený domček.

chuanit
22. nov 2013

ahojte baby!

ja som volal tiež do baby boo v novom targu, nemaju ho sice, ale vedia ho objednat. Trojkombinacia /vanička, športova časť a vajičko/ stoji 340eur. Boli veľmi ochotni. Dodacia doba je cca tyždeň.
Dnes sme ho boli pozerať v Trnave, je skutočne veľmi ľahučký, ľahko manipulovateľný, vanička priestranná.
Chcem sa oýtať v tej Žiline to je cena aj s vajíčkom už? a konkretne granada? alebo sevilla?