Ahojte, nájdem v KE predajňu kde majú kočík Roan bloom ? Nejaké recenzie ? Ďakujem 🙂
@mata90 zatiaľ nie, ale boli sme ho pozrieť v PO a rozhodla som sa pre neho 🙂 len chceme ísť ešte pozrieť do Poľska, či tam nebude lacnejší 🙂
@lemadoranka a aký je naživo? ktorá farba sa ti páči? V pl výjde o 50 eur lacnejšie čo som pozerala stránky
@mata90 chcela som vyssie polozenu vanicku, aby som sa nemusela zohynat velmi, tak to splna 🙂je aj polohovatelna, lahka, lahko sa odopina, ma predlzenu striesku, pekny tvar, kocik sa dobre manipuluje 🙂 nad sportovou castou este rozmyslam, ci ju budem potrebovat, ci si tak ci tak nekupim lahsi sportovy kocik neskor...farba sa mi paci, ale podla vzorkovnika nie je taka ako na obrazku, je to siva a nie bezova 🤦🏼♀️Tebe sa aka farba paci ?
@mata90 ivory farba som zabudla napisat
@lemadoranka mne sa páči titanium a night green, len tiež by som ho rada naživo videla, a rozhodla by som sa a športový vyzerá na obrázku tiež pekne, a idete kupovať s nafukovacími, či gélovými kolesami?
@lemadoranka ahoj, prosim ta kde v PO si kupila ten kociar? A aka bola cena? Dakujem za odpoved 😊
@enya20 nekupila som ho v PO, len sme ho boli pozrieť v kočíky Luna, objednali sme ho včera z mravček.eu, tam je najlacnejší 🙂na nete najdeš ceny, nepamatam už presne.
@lemadoranka dakujem ti 😊
Ahojte, takisto zvazujem kupu Roan Bloom kocika, ale vzhladom k sucansje situacii nie je mozne si ho pozriet nazivo do predajne. Ak niektora z vas ma doma tento kocik, mohli by ste mi odfotit ako velmi sa lisi odtien farby z internetu? Ako hodnotite vajicko? Dakujem vam vopred 🙂
@eowyn18 napisala som IP
@lemadoranka dakujem, odpisala som ti, ale nie som si istá, či ti správu aj odoslalo :D
@lemadoranka ahoj, ako kocik hodnotis s odstupom casu prosim?
@nelka0810 ahoj, som veľmi spokojná 🙂 dcérka bude mať 5 mesiacov a ešte stále ma kopu miesta vo vaničke 🙂
@lemadoranka máte trojkombinaciu? Prosím ťa mohla by si mi odfotiť adaptéry na vajíčko? Bola by som ti veľmi vďačná 😉
@maria757 ano mame trojkombinaciu, ale vajicko nakoniec nevyuzivame velmi
@maria757 odfotim ale ako tu poslem foto ? 😀
@lemadoranka už netreba zistila som si priamo na predajni 🙂 a akú farbu máte kočíka?
@maria757 my mame ivory
@lemadoranka a spokojná si s kočíkom aj po pár mesiacoch ?
@lemadoranka aj mne sa pozdáva tento kočík, a práve ivory farba 🙂 vo štvrtok si ho pôjdeme obzrieť osobne 🙂
Ako to vyzerá s váhou vaničky? zvládnem ju ťahať (aj s bábom, samozrejme) na 3. poschodie? :D
@lemadoranka ahoj kupili ste ho nakoniec? tiež po nom pokukujem