Ahojte mamičky,,,, prosím vás kde ste kupovali kočík ??? Slovensko, Poľsko, kamenný obchod či e-shop??? za všetky rady ďakujem 🙂
@veverka123456 kamenny obchod.
@veverka123456 prvy raz nemecky eshop, potom slovensky eshop a teraz znovu slovensky e shop
V kamennom obchode. Pred rokmi nebol taky vyber ako dnes, ja som chcela cierny kocik do 10tis. a kamenny obchod v BA bol jediny, co splnal moje poziadavky 🙂
Pozrela som si ho v obchode a objednala cez e- shop kde bol lacnejší a aj som zistila ze ma ine-krajšie dizajny.
V Taliansku priamo u vyrobcu-iste doplnky som mala robené na zakazku🙂
@veverka123456 my sme pre prvého syna kúpili cez e-shop. Kočík ktorý sme si vybrali sme si poriadne "preklepli" - recenzie, skúsenosti mamičiek ktoré ho mali a pozreli sme viacero videí. A teraz ideme kupovať tiež cez e-shop. Postup ten istý ako pri výbere kočíka pre staršieho syna. Aj športový kočík sme kúpili cez e-shop.
sesternica teraz kupovala cez bazar lebo tie ceny v kamennych obchodoch boli nehorazne 🙂
V Poľsku na trhoch v Nowom Targu. Krasny vyber a skvele ceny.
V obchode pozrela, cez net kupila... lacnejsie. 🙂
v kamennom obchode na slovensku
Z nemeckého eshopu
ja som kupovala cez e-shop. Najprv som si ho obhliadla v obchode a potom pozrela na nete. V e-shope bol lacnejší skoro o 60 eur.
prvy som si vybrala na nete a isla pozriet do kamenneho obchodu.. potom sme ho objednali cez net a isli vyzdvihnut do toho obchodu.. ale az pouzivanim som zistila, co mi vyhovuje, co nie a tak ked sme cakali druhu dceru som ho predala a kupili sme jeden pouzivany, ale funkcnejsi - tu na MK.. ten budeme pouzivat aj teraz..
v Poľsku 🙂) a presne ten istý mali u nás v meste v známej predajni kočíkov za skoro raz toľko ;) neviem ho vynachváliť, celé tri roky sme mali len tú 3kombináciu a super!
U nas uz dalsie babo nebude tak zme kupili od jednej mamky cez Ba,ar,ale boli zme spokojni,kocik v dobrom stave,nez zme po neho isli predavajuca ho cely vycistila,oprala co sa dalo a pridala plysaka pre babo,to uz zme davno vedeli ze bude chlapec,kocik zme kupili v Maji,a maly sa narodil v Juli