žienky skúsené, poradíte mi?
Ide o to, že sa mi zlomila strieška na športovom kočíku Nurse Look 408 oranžovo červenej farby. Navštívila som predajňu kde som ho kúpila a predajca nebol moc naklonený myšlienke mi pomôcť, tak si chcem teda pomôcť svojpomocne. Preto sa chcem spýtať či neviete, či sa dá samostatne si kúpiť iba tú nešťastnú striešku, sa mi zlomilo to plastové puzdro, ktoré drží striešku na konštrukcii kočíku. Bohužiaľ som prešvihla záručnú dobu o 2 dni :( takže už nie je v záruke a predajca je tým pádom krytý v môj neprospech a vôbec mi nemusí pomôcť. Prosím Vás, nemáte skúsenosť, dá sa nejakým spôsobom si objednať, kúpiť novú striešku? Prípadne či by nepasovala nejaká iná z iného typu kočíka alebo možno aj značky? Budem vďačná za každé info 😕
@saxana123 no keby mal predajca aspon tolko zaujem o kupujuceho, tak ti mohol prezradit, kto tie kociky dovaza a tam uz by si sa lahko opytala... ja neviem, mne sa zda, ze nurse vyraba jane, nie? a jane dovaza na SK babyland, tak skus sa tam spytat... ak nie, vypac v predajni, kto ich dovaza... babyland@babyland.sk
@saxana123 chcem sa opýtať, či ste niečo zistili ohľadom náhradných dielov na nurse look, lebo mne by sa zišli náhradné kolieska, dakujem
@stelam áno zohnala som cez dovozcu, a dokonca si ani neúčtovali poštovné, kuriér išiel na ich náklady. bolo to cez túto kočku Lucia Hanzalíková hanzalikova@agssport.sk
AGS šport
no ja som písala kade komu a nakoniec ma odporučili na ňu,, tak hádam mohla. A mňa stála strieška 15€ aj s dopravou rovno pred dom 😵 Iná kočka si cez ňu kúpila komplet nové kolesá, predné po 11 a zadné po 8. To sa mi zdá v poho
@saxana123 Dobry vecer, chcem sa spytat ta pani vie zohnat komplet vsetky nahradne diely? ja by som potrebovala adaptery na Nurse Look....dakujem
Dobrí vecer chcela by som sa spytat kde by som mohla zohnat kolieska na kocik .V sade som zhanala a nenasla som znacka kocika je nurse look dakujem. 😕
kde sa dajú zohnať náhradné kolesá na golfový kočík nurse
@klavdia123321 už si zohnala tie náhradné kolieska? ak áno tak mi odpíš lebo teraz musím chodiť s tým veľkým športovým kočíkom a ten nurse som mala požičaný
Dobrý deň som bezradná nevedela by mi niektorá maminka pomôct ?Potrebujem kolieska na Nurse Run3 a žial žiadna šanca ďakujem za akékoľvek info....
dobry zhanam kolieska nahradne na nurse look dakujem.kde by som ich zohnala
nikto? 😒