Kde sa dajú zohnať náhradné diely na Nurse look?

saxana123
8. jún 2011

žienky skúsené, poradíte mi?
Ide o to, že sa mi zlomila strieška na športovom kočíku Nurse Look 408 oranžovo červenej farby. Navštívila som predajňu kde som ho kúpila a predajca nebol moc naklonený myšlienke mi pomôcť, tak si chcem teda pomôcť svojpomocne. Preto sa chcem spýtať či neviete, či sa dá samostatne si kúpiť iba tú nešťastnú striešku, sa mi zlomilo to plastové puzdro, ktoré drží striešku na konštrukcii kočíku. Bohužiaľ som prešvihla záručnú dobu o 2 dni :( takže už nie je v záruke a predajca je tým pádom krytý v môj neprospech a vôbec mi nemusí pomôcť. Prosím Vás, nemáte skúsenosť, dá sa nejakým spôsobom si objednať, kúpiť novú striešku? Prípadne či by nepasovala nejaká iná z iného typu kočíka alebo možno aj značky? Budem vďačná za každé info 😕

saxana123
autor
9. jún 2011

nikto? 😒

dosa
9. jún 2011

@saxana123 no keby mal predajca aspon tolko zaujem o kupujuceho, tak ti mohol prezradit, kto tie kociky dovaza a tam uz by si sa lahko opytala... ja neviem, mne sa zda, ze nurse vyraba jane, nie? a jane dovaza na SK babyland, tak skus sa tam spytat... ak nie, vypac v predajni, kto ich dovaza... babyland@babyland.sk

saxana123
autor
9. jún 2011

@dosa ďakujem ti skúsim to pozisťovať 😠

stelam
20. aug 2012

@saxana123 chcem sa opýtať, či ste niečo zistili ohľadom náhradných dielov na nurse look, lebo mne by sa zišli náhradné kolieska, dakujem

saxana123
autor
20. aug 2012

@stelam áno zohnala som cez dovozcu, a dokonca si ani neúčtovali poštovné, kuriér išiel na ich náklady. bolo to cez túto kočku Lucia Hanzalíková hanzalikova@agssport.sk
AGS šport

stelam
20. aug 2012

@saxana123 to by som mohla napísať rovno jej? a bolo to drahé? lebo som počula, že súčiastky priamo od výrobcu dosť stoja.

saxana123
autor
20. aug 2012

no ja som písala kade komu a nakoniec ma odporučili na ňu,, tak hádam mohla. A mňa stála strieška 15€ aj s dopravou rovno pred dom 😵 Iná kočka si cez ňu kúpila komplet nové kolesá, predné po 11 a zadné po 8. To sa mi zdá v poho

saxana123
autor
20. aug 2012
stelam
21. aug 2012

@saxana123 tak vam dakujem 😉

adusska
12. sep 2012

@saxana123 Dobry vecer, chcem sa spytat ta pani vie zohnat komplet vsetky nahradne diely? ja by som potrebovala adaptery na Nurse Look....dakujem

saxana123
autor
12. sep 2012

myslím že áno, veď sa spýtajte, za to nič nedáte. držím palce
@adusska

adusska
12. sep 2012

@saxana123 moc dakujem 🙂

saxana123
autor
12. sep 2012

@adusska za málinko, dobre vybav

adusska
13. sep 2012

@saxana123 no dnes sa mi pani ozvala a napisala,ze nemaju ich skladom ale zisti u vyrobcu 🙂 prva pozitivna vec 🙂 este raz vam teda dakujem 😉

saxana123
autor
13. sep 2012

@adusska ona je zlatá osoba táto babenka, som vedela že vám pomôže 😎

loloo
8. okt 2012

@saxana123
@adusska
@stelam n
ja sa pripajam do diskusie tiež máme tento kočik a podarilo sa mi najsť sklad v Senici kde som mohla kupiť nove kolieska predne bolo 8e/kus a zadne čiže dvojkoleso bolo 11e a veľmi mila a ohotna pani všetkom možnom vedela poradiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adusska
10. okt 2012

@loloo a nevies kde by sa dali zohnat adaptery?

loloo
10. okt 2012

@adusska napišen IP

adusska
12. okt 2012

@loloo dakujem 🙂

rorinka11
20. máj 2013

@loloo Ahoj. A kde si zohnala? V deme? Lebo ja som tam dnes bola, zhanam madlo na nurse run a nemaly a ani nevedia zohnat =/ Ani v tom vypredaji...

klavdia123321
26. júl 2013

Dobrí vecer chcela by som sa spytat kde by som mohla zohnat kolieska na kocik .V sade som zhanala a nenasla som znacka kocika je nurse look dakujem. 😕

renata40
14. okt 2013

kde sa dajú zohnať náhradné kolesá na golfový kočík nurse

renata40
14. okt 2013

@klavdia123321 už si zohnala tie náhradné kolieska? ak áno tak mi odpíš lebo teraz musím chodiť s tým veľkým športovým kočíkom a ten nurse som mala požičaný

sallymia
2. júl 2014

Dobrý deň som bezradná nevedela by mi niektorá maminka pomôct ?Potrebujem kolieska na Nurse Run3 a žial žiadna šanca ďakujem za akékoľvek info....

zymga
15. jún 2017

dobry zhanam kolieska nahradne na nurse look dakujem.kde by som ich zohnala