Rada by som vedela, kde na východe slovenska sú obchody, v ktorých je možné si pozrieť kočiar Bexa a Danny Sport Prestige Collection 2010? Ak by ste vedeli aj názov obchodu alebo adresa by boli dobré.
V Košiciach je na blšáku jeden obchod, kde predavaju Bexu , je to v podstate hned pri vchode. Tam sme ju kupovali aj my 😉 . O Danny Sport neviem 😒
a preco chces bexu? ja som ju mala, ale uz by som ju nechcela. som rada, ze som sa jej zbavila.
ahoj nice preco si nebola spokojna s bexou? Podla mna je to super kocik aj ked ho uz predavam lebo chcem iba sportiak a ostatne mi zavadzalo v byte. Ale chcela som nieco podobne ako bexa tak som objednala X lander a myslim ze v podstatnych veciach bola bexa lepsia...ked to teraz mozem porovnat aj vtedy som mala trojkolku Bexa B3 aj teraz x lander trojkola a bexa isla veru ovela lahsie asi koli tomu zdvojenemu kolesu, ovela lahsie sa skladala a bolo to az zlozene mensie, ked som mala malu s fusakom nemusela som ju ani putat lebo tam sa fusak nesmykal ale v X landeri sa smyka, polohovanie chrbatika uplne super a polohovanie noziciek ze tiez lepsie aj dlhsie takze dietatku tak skoro nohy trcat nebudu myslim ze za tie peniaze bol super to nemaju ani niektore znackove kociky
neviem odkial si,ale bexu som videla u nas v hlohovci u alladina 🙂
skuste si na internete pohladat obchody vo vasom kraji a opytat sa ich, alebo tam zavolat, ci ich maju.